تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

با آموزش یه شمالی کباب شِمی خدمت دَرِم امیدوارم شِمی دِل واب باشه ایه کباب مو یه خورده تغییر بَدم اصل ایه کبابو با کولی گُشتِ هَمرَه یا گوسند گٌشت هُمره چُکَنن که مُ اونو با کِرک هَمره چُکردم

خوب بیشم آموزش دُمال 

با آموزش یک کباب شمالی در خدمت شما هستم  امیدوارم که این آموزش باب میلتان باشد این کباب را من کمی تغییر دادم اصل این کباب را با گوشت گوساله یا گوشت گوسفند درست می کنند که من آن را با مرغ درست کردم

خوب بریم سراغ آموزش

مواد لازم تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌:

پیاز : 1 عدد متوسط

سبزی های معطر  (ریحان ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ، چوچاغ (در صورت نداشتن چوچاغ از مرزه استفاده کنید)  میکس شده : 1/5 قاشق غذاخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

زردچوبه : نصف قاشق چایخوری

‌گلپر : یک چهارم قاشق چایخوری

زیره کوهی : یک چهارم قاشق چایخوری (درصورت نداشتن زیره کوهی می توانید از آن استفاده نکنید )

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

رب انار یا رب آلوچه : یک قاشق غذاخوری

مرغ (تمیز و شسته ) : قسمت سینه مرغ 

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

ابتدا مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنیم و پیازی را که داشتیم با رنده ریز رنده می کنیم. سبزی های معطر ، نمک ، زردچوبه ،‌ گلپر و زیره کوهی ، روغن زیتون ، رب انار یا رب آلوچه را اضافه می کنیم

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و مرغ های خرد شده را اضافه می کنیم

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

آن ها را با هم مخلوط می کنیم تا سس به خورد مرغ برود و  بعد این مواد را داخل یک کاسه می ریزیم و کاسه را داخل مشمای فریزرمی گذاریم و به مدت 2 ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد مرغ برود و کباب مرغ خوشمزه شود  (اگر دوست داشتید می توانید تمام مواد را داخل یک ظرف دردار بگذارید که حتماً ظرفتان پلاستیکی یا لعابی باشد چون اگر ظرفتان استیل یا روی باشد باعث تلخ شدن گوشت می شود )

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

و بعد از دو ساعت گوشت ها را روی سیخ می زنیم و کباب می کنیم

طرز تهیه  تُرشِه بَزِه گُوشت (کباب ترش شمالی)‌

خوب کبابمان آماده است نوش جان





نوع مطلب : غذاهای شمالی،  کباب، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، کباب، مرغ، تُرش بَزه گوشت، شمالی، باران قاصدک، غذاهای شمالی،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 31 تیر 1393
دوشنبه 6 مرداد 1393 10:45 ب.ظ
به به کباب... واقعا خوش به حال خانوادتون خیلی هنرمندین
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم نظر لطفتون
یکشنبه 5 مرداد 1393 10:37 ق.ظ
دستتون درد نکنه با آموزشهای خوبتون.
مریم آخوندی خیلی ممنونم گم
شنبه 4 مرداد 1393 06:17 ب.ظ
سلام عزیزم.طاعات قبول باشه
انگار فرصت نکردین تمام نظرات رو مطالعه بفرمایید.
فقط اومدم بگم قالب جدید مباااااااااارک
چقد شاااااااااااااااااده
مریم آخوندی سلام عزیزم
مریم جون خیلی خیلی ببخشید این دو سه روزه خیلی سرم شلوغ بود نشد دیگه بیام وب
ولی انقد دوستان بهمون لطف داشتن
بعضی از نظرها رو جواب دادم و اومدم به غذا سر بزنم دیگه یادم رفت ببخشید گلم شرمنده
شنبه 4 مرداد 1393 02:46 ب.ظ
سلام خارمامانی و خارخاخرام قبول باشه

واااااااااااااااای مامانی بگو انشاء ا...
هنوز عید نیومده زدی تو خط تغییر و تحول ، قالب عوض کردین یعنی عید دیگههه
مامانی نمیدونم لواشک جزء آموزشاتون بود یا نه ؟؟با همون آلو طلایی که سوال بود براتون میشه مربا درست کنی آره علاوه بر مربا و با نارس اون رب آلو و حالا محصول جدیدی از مدیران فرزام لواشک آلو طلایی علی آباد کتول و هر میوه دیگههه که تو خونه دارین میشه درست کرد.اینم عکسش .
http://s5.picofile.com/file/8131960884/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%88_%DA%A9%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%86.jpg
روز عید فطر هم حلوا برنجی درست میکنیم عکسشو پارسال وروجک عمه جونیم براتون فرستاد خواستید بفرمایین بفرستم
مریم آخوندی سلام زهراجان ممنونم عزیزم طاعات و عبادات شما هم قبول
نه میخاستم یه خورده تغییر و تحول بدم قالب وب این نیست این همین طوری هست تا از قالب جدید پرده برداری بشه
واااااااااااااای عجب لواشک خوشمزه ای چقد دهانم آب افتاد عجب لوگویی طراحی کردی من لواشک ها رو بلدم اون میوه رو شبیه رب درست می کنیم و بعد لواشک
سوالم توی آلوچه طلایی این بود که به صورت پوره درست میشه
حتمن میرم وب ورجک عمه جونی نگاه می کنم خیلی ممنونم عزیزم
شنبه 4 مرداد 1393 12:13 ب.ظ
عالییییییییییییییییییییییییییییییی
خیلی خووشمزه هست
منم اپ کردم
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنون چشم الان اومدم
شنبه 4 مرداد 1393 05:40 ق.ظ
وای چه کردین مامان مریم...
آخر ما رو می کشی بانووووو
مریم آخوندی سلام الهه جون خدا نکنه عزیزم من فقط دلم میخاد غذاهای خوشمزه رو یاد بدم
جمعه 3 مرداد 1393 10:44 ب.ظ
عالی بود ممنون
وسوسه شدم باگوشت بوقلمون اینو درست کنم حتما خوشمزه میشه
مریم آخوندی سلام عزیزم
باگوشت بوقلمون که معرکه میشه
جمعه 3 مرداد 1393 05:57 ب.ظ
سلام عزیزم طاعات قبول ...بسیار عالی و خوشمزه مث همیشه....موفق باشید در پناه حق..../
مریم آخوندی سلام تی تی جان خیلی ممنون طاعات و عبادات شما هم قبول خیلی ممنونم گلم
جمعه 3 مرداد 1393 03:12 ق.ظ
سلام دوست عزیز! من تازه وبلاگ آشپزی درست کردم میشه به وبلاگم سر بزنید و نظر بدیدو از تجاربتون به منم یاد بدید؟
مریم آخوندی سلام عزیزم مبارک باشه چشم الان میام گلم
پنجشنبه 2 مرداد 1393 10:19 ب.ظ
نوش جونتون
مریم آخوندی ممنونم عزیزم
پنجشنبه 2 مرداد 1393 09:31 ق.ظ
من خیلی دوست دارم اینجور غذاها رو درست کنم که طعمشون جدیده ولی متاسفانه یه عادتی دارم اگه غذایی درست کنم و همسری استقبال نکنه به ششششششششششششدت تو ذووووووقم میخوره
این غذا رو باید تو رستوران یا مهمونی تست کنیم بعد اگه دوست داشت منم براش درست کنم
ولی خیییییییییلی خوشمزه بنظر میرسه
مریم آخوندی سلام مریم جونم آخی چه زن خوب و مهربونی
مریم جون این غذا با بقیه فرق داره عالیه یعنی همه عاشقشن
از غذاهایی که بدش میاد استفاده نکن مثلن یکی بادمجون بدش میاد هر طوری هم درست کنی بدش میاد یا ممکنه خاطره بدی از غذا داشته باشه
من برای پاگشای خواهرزادهم که خواهرزاده و شوهرش رو دعوت کرده بودم عدس پلو با سبزی پلو و مرغ ترش درست کردم نگو این شوهر خواهرزاده ام طفلک از عدس پلو بدش می اومد بعد هی این خواهرزاده ام بهش می گفت خاله غذاهاش حرف نداره و براش عدس پلو کشید اون هم می گفت ممنون مرسی بعد خواهرزاده میگفت یه خورده خجالتی بیچاره تو تعارف مجبور شد همه رو بخوره ولی بعدش که یخش باز شد گفت از تنها غذایی که بدش میاد عدس پلو بود چون تو سربازی بیشتر روزها غذاشون عدس پلو بود ولی غذای خاله ات خیلی بهتر از اونجا بود
میخای این غذا رو نشون بده اگه خوشش اومد براش درست کن
پنجشنبه 2 مرداد 1393 08:18 ق.ظ
حتما عالیه
نوش جونتون
مریم آخوندی آره عزیزیم ممنون گلم
پنجشنبه 2 مرداد 1393 01:35 ق.ظ
وای هوس کردم.به نظر عالی میاد.نوش جونتون
مریم آخوندی بفرمایید عزیزم
چهارشنبه 1 مرداد 1393 10:18 ب.ظ
وااای من اینو با گوششت خووردمم خیلی خووشمزستت ممنوننن از دستوورتوون
لینکتون کردم
مریم آخوندی سلام عزیزم اصل این غذا با گوشت ولی من اونو با گوشت مرغ درست کردم ممنونم عزیزم
چهارشنبه 1 مرداد 1393 03:22 ب.ظ
دستت داره نکنه بانو
اولش فکر کردم کباب گوشت بُزه
مریم آخوندی خیلی ممنون ترش بزه گوشت بَزه راست میگی بزه
چهارشنبه 1 مرداد 1393 01:57 ب.ظ
به به باید خوشمزه باشه ... امیدوارم فرصت كنم درستش كنم ...
مریم آخوندی سلام عزیزم یکی از کباب های معروف شمال که خیلی طرفدار داره
چهارشنبه 1 مرداد 1393 12:55 ب.ظ
وای به به...آفرین به شما...عالی عالی خانومی...
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی خوشحالم که خوشت اومد
چهارشنبه 1 مرداد 1393 12:47 ب.ظ
منم میخوااااااااااااااااااااااااااااامممممم
مریم آخوندی آخی بهار جون بفرمایید عزیزم
سه شنبه 31 تیر 1393 11:59 ب.ظ
خوشم میاد ترجمه هم میذاری
مریم آخوندی آره دیگه با ترجمه است ورژن جدید
سه شنبه 31 تیر 1393 08:10 ب.ظ
مثل هر برگ سفید
مثل هر سطر جدید
مثل شعرهای بی قافیه من!
خالی از تکراره شوق بودن تو ... دیدن تو ...
سه شنبه 31 تیر 1393 07:57 ب.ظ
"آهسته بیادت هستم"نمی شود فریاد زد...مردم این زمانه بد حسودند!


سه شنبه 31 تیر 1393 06:38 ب.ظ

مامان مریم عزیز من که عاشق کبابم
حالا هر نوعی که باشه
و مخصوصا اگه دست پخت مامان مریم با سلیقه هم که باشه دیگه حرف نداره
مریم آخوندی سلام عزیزم بفرمایید خیلی ممنونم گلم واااای خیلی ممنونم عزیزم
سه شنبه 31 تیر 1393 05:54 ب.ظ
معلومه که باید خیلی خوشمزه باشه خوشبحالت که این همه هنرمندی
مریم آخوندی شایسته جون شما که بیشتر هنرمندی گلم من واقعن عاشق گل های کریستالی هستم که میذاری موفق باشی گلم
سه شنبه 31 تیر 1393 05:52 ب.ظ
سلام مامان مریم جون خوبین؟اینقدر غذای خوشمزه درست می کنید آدم بادهان روزه حوس می کنه دست گلت درد نکند بابت آموزش اینها
مریم آخوندی سلام شایسته جون طاعات و عبادات قبول خیلی خوشحال که خوشت اومد عزیزم
سه شنبه 31 تیر 1393 05:19 ب.ظ
سلام دوست خوبم.به به چه کبابی شده،منتظر فرصتم که هم این آموزش و هم آموزش پستای قبلیتون که درباره تهیه کباب بود رو استفاده کنم،مطمئنا خیلی خوب شده..نوش جان.
مریم آخوندی سلام فرزانه جون خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم بهت پیشنهاد می کنم حتمن یه بار امتحان کنی
سه شنبه 31 تیر 1393 04:54 ب.ظ
سلام خانمی معلومه خوشمزه شده نوش جان
مریم آخوندی سلام ممنونم عزیزم آره خیلی خوشمزست بهتون پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید
سه شنبه 31 تیر 1393 03:46 ب.ظ
دستورای شمالیتونو که به زبون خودتون مینویسین من یاد خانوم نجاتی تو شبکه ی باران میفتم.

حتما""""""""""خوشمزه ستتتتتتت
مریم آخوندی سلام سحرجون خوشحالم که از لهجه شمالی خوشت میاد گلم خیلی ممنونم عزیزم سحرجون شما لطف دارید گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت