تبلیغات
باران قاصدک - طرز پخت لبو سرخ و شیرین
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز پخت لبو سرخ و شیرین با عکس مرحله به مرحله

با آموزش یک دسر خوشمزه پاییزی در خدمت شما هستم آموزش امروز ما در مورد پخت لبو هست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .





نوع مطلب : دسر،  تنقلات، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، پخت لبو، لبو، تنقلات، دسر،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 12 آذر 1393
جمعه 12 دی 1393 08:57 ب.ظ
امروز مادر شوهری من برام پخته بود ولی مال شما خیلی خوشرنگه نمیدونم چی کار کردین ما هم به همین روش می پزیم فقط از دوشاب یا شیره انگور که قبلا بهتون گفتم به جای شکر استفاده می‌کنیم
مریم آخوندی سلام معصومه جون
نمی دونم شاید به خاظر لبوها باشه ولی سعی کن شکر رو 10 دقیقه آخر بریزی
پنجشنبه 4 دی 1393 08:06 ب.ظ
چه قشنگ
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی ممنونم
یکشنبه 23 آذر 1393 12:55 ق.ظ
چقدر خوشگل وخوش رنگ
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
جمعه 21 آذر 1393 04:14 ب.ظ
عالییی
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 17 آذر 1393 02:13 ب.ظ

.•*¨`*• .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*• .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•
مردم به این دلیل عشق می ورزند كه غمگین اند؛
به این دلیل در جست و جوی دیگری اند كه تنها هستند
و عشق فقط زمانی امكان پذیر است كه تو تنها نباشی،
بلكه در یگانگی باشی؛
با خودت قهر نباشی،
بلكه با خودت در شیفتگی و سرمستی باشی.

((اشو))

.•*¨`*• .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*• .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•

سلام مریم جان
روز و روزگارت خوش
چه جالب اتفاقا منم دیروز جاتون خالی لبو پختم به همین روش شما البته چون میگن شکر ضرر داره شکر توش نریختم
ممنون از عکس های زیبایی که از لبو گذاشتی گلم.
سایه مهر خدا سایبان زندگیت و دلت آکنده با عشق و امید

مریم آخوندی سلام شادی جون خیلی ممنونم عزیزم
شکر که زیاد نمی ریزیم به اندازه دو قاشق سرصاف که برای خوش رنگتر و یه خورده برای شیرین تر شدنه که این البته بستگی به مزاج داره و سلیقه ای
اگه خدای نکرده کسی دیابت داشته باشه لبو نباید زیاد استفاده کنه چون لبو باعث بالا رفتن دیابت میشه
دوشنبه 17 آذر 1393 11:38 ق.ظ
چه خوب شده. منون خانومی از آموزشتون
مریم آخوندی خیلی خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 17 آذر 1393 12:36 ق.ظ
وای چه روش خوبی.ممنونم مامان مریم عزیز
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی ممنونم عزیزم خوشحالم که خوشت اومد
شنبه 15 آذر 1393 02:31 ب.ظ
خیلی ناز و البته خوش مزه..مرسی بانو
مریم آخوندی سلام بهارجون
خیلی ممنونم عزیزم
جمعه 14 آذر 1393 02:35 ب.ظ
سلام
به به چهقدر خوشمزه است
مریم آخوندی سلام عزیزم
خوشحالم که خوشت اومد
پنجشنبه 13 آذر 1393 04:14 ب.ظ
وایییی مامان مریم چه خوشگل شده! حتماخوشمزه هم هست! برای منم کناربزارین
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم تزیینش با دخترم سمیرا بود
پنجشنبه 13 آذر 1393 04:13 ق.ظ
ممنون عزیزم از بایت اموزشخوبتون خیلی لبودوست دارم
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم قابل شما رو نداره
چهارشنبه 12 آذر 1393 10:04 ب.ظ
سلام
چقدر خوشگل شدن نووووووووش جان
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 12 آذر 1393 10:03 ب.ظ
سلام مامان مریم گلم
خیلی باسلیقه شده گلم نوش جانتون
مریم آخوندی سلام مریم جون
خیلی ممنونم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت