تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

من تصمیم گرفتم برای یک روز خیلی سرد و بارانی ناهار برای خانواده آبگوشت درست کنم و آن را با کلی از مخلفات مثل سبزی خوردن ،‌ پیاز ،‌ نان سنگک ،‌ لیته ،‌ ترشی ، نارنج تزیین کنم امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد

مواد لازم طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی:

نخود و لوبیا سفید : نیم کیلو

گوشت گوسفندی : گوشت مخلوط با کمی دنبه (نیم کیلو)

پیاز : 1 عدد

نمک و زردچوبه : به میزان لازم

رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی : 3 تا 4 عدد

گوجه فرنگی  : 2 تا 3 عدد (دلخواه)

سیب زمینی متوسط : 2 عدد

 این مقدار برای 6 نفر است

طرزتهیه طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی :

ابتدا نخود و لوبیا را تمیز کرده و می شوئیم و 16 تا 18 ساعت آن را با یک قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم این کار باعث می شود که هم نفخ غذا از بین برود و هم زود پخته شود .

نخود و لوبیا را آبکش می کنیم و همراه با گوشت در یک ظرف می ریزیم و به اندازه 6 تا 7 لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و وقتی که جوش آمد . یک قاشق غذاخوری زردچوبه و پباز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم

طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

و با حرارت ملایم می گذاریم تا نخود و لوبیا و گوشت پخته شود تقریباً 1/5 تا 2 ساعت طول می کشد .

طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

بعد لیموعمانی ، رب گوجه ، گوجه رنده شده ، سیب زمینی ،‌ نمک را اضافه می کنیم (حرارت غذا کم باشد)

طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

تقریباً 2 تا 2/5 ساعت طول می کشد و وقتی آبگوشت لعاب داد آمادست

طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

طرز تهیه آبگوشت / دیزی با گوشت گوسفندی

نوش جان امیدوارم که درست کنید از خوردن آن لذت ببرید .

نکته :

هرگز نمک را اول به دیزی یا آبگوشت اضافه نکنیدچون گوشت و حبوبات نمی پزد و یا دیر پخته می شود .



نوع مطلب : شام، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، شام، دیزی، آبگوشت،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 20 بهمن 1393
جمعه 8 اسفند 1393 11:20 ب.ظ
عالی بود، مرسی
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
جمعه 1 اسفند 1393 02:48 ب.ظ
سلام و سپاس از مهربانی شما
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم
پنجشنبه 30 بهمن 1393 09:41 ب.ظ
به به دلمون خواست ، نوش جان
مریم آخوندی بفرمایید عزیزم قابل شما رو نداره
پنجشنبه 30 بهمن 1393 09:24 ق.ظ
سلام گلم خیلی ممنونم از آموزش زیباتون
مریم آخوندی سلام شایسته جون خیلی ممنونم
دوشنبه 27 بهمن 1393 03:23 ب.ظ
افق تاریـک،

دنیا تـنگ،

نومیدی توان فرساست، می دانم!

ولیکن ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!

"فریدون مشیری"
......................................................................
سلام و عرض ادب
جویای احوال
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم
دوشنبه 27 بهمن 1393 11:01 ق.ظ
سلام مامان مریم عزیزم خوبی گلم
به به عجب آبگوشتی شده با اون مخلفات
چه میچسبه دست گلت درد نکنه نوش جونتون عزیزم
مریم آخوندی سلام مریم جون عزیزم خیلی ممنونم گلم
یکشنبه 26 بهمن 1393 04:58 ب.ظ
سلام مامان مریم عزیز.خوشحالم دوباره اومدیدو چه خوب که بادست پراومدی
مریم آخوندی سلام مامان آرین عزیز حیلی ممنونم عزیزم
شنبه 25 بهمن 1393 10:34 ب.ظ
سلام عزیزم تشکر که جواب دادی بلا دور باشه خدا سلامتی بده دشمنتون شرمنده گلم ..استراحت کنید انشاا... زودتر خوب میشید و واسمون میپزید من که منتظرم عزیزم ..انشاا... همیشه سالم و تندرست باشی
مریم آخوندی سلام سیمین جون عزیزم خیلی ممنونم گلم
ببخشید که یه خورده دیر شد و بدقولی کردم ایشاله هر چی زودتر براتون درست می کنم
شنبه 25 بهمن 1393 09:48 ب.ظ
دستت درد نکنه
روز قلبها رو تبریک می گم دوست خوبم
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی ممنونم
شنبه 25 بهمن 1393 02:58 ب.ظ
سلام گلم
دستت درد نکنه عزیزم چه آبگوشتی
نوش جونتون
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی ممنونم خوشحالم که خوشتون اومد
جمعه 24 بهمن 1393 03:52 ب.ظ
چه حس خوبی میده این عکستون به آدم. آبگوشتم که عالییییییییییییییییییی
مریم آخوندی سلام سحر جون خیلی ممنونم عزیزم خوشحالم که خوشت اومد طرح دخترم بود
جمعه 24 بهمن 1393 11:57 ق.ظ
سلام مامان مریم این مدت نبودی باور کن بیشتر از 10 بار اومدم وبت ولی بازم میدیم نیستی خدا رو شکر که اومدین
عاشق این ظرفای سفالی ام ولی چقدر گرونن اندازه یه سرویس چینی پول میخوره
مریم آخوندی سلام پریساجون
ببخشید زیزم که باعث نگرانیت شدم خیلی ممنونم که نگرانم بودید راستش یه مدت اینترنتم قطع بود و بعد از اون دخترا امتحان داشتن دیگه نشد که بیام ولی دلم همیشه پیشتون بود از این بعد دیگه همیشه آپم
این ظرف سفالی رو من 3 سال پیش از فومن گرفتم و اونقد گرون نبود و راستش الان نمی دونم قیمتش چنده شاید گرون شده باشه
جمعه 24 بهمن 1393 09:01 ق.ظ
وااااااای من نمیدونستم اینو!!!
البته شکر خدا تو خانواده کسی ناراحتی قلبی و فشار خون نداره ولی ممنونم از این راهنماییتون
مریم آخوندی سلام مریم جون
خدا رو شکر ایشاله که همیشه صحیح و سالم باشید
جمعه 24 بهمن 1393 06:48 ق.ظ
هیچی بهتر از این غذاهای سنتی نیس..من که عاشق ابگپشتم با پیاااااز
دستت درد نکنه..عالی شده
مریم آخوندی سلام الهه جون
خیلی ممنونم قابل شما رو نداره خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیرم
پنجشنبه 23 بهمن 1393 07:22 ب.ظ
سلام مامان مریم جان ... دستت بی بلا
بسیار چشم نوازه ( جدای از قیافۀ خوشمزش )و بیشتر هم سفال لاجوردی رنگش منو کشته
مریم آخوندی سلام مامان اعظم جون خیلی ممنونم عزیزم قابل شما رو نداره
پنجشنبه 23 بهمن 1393 11:52 ق.ظ
سلام عزیزم بسیار عالی نوش جونتون .....
مریم آخوندی سلام تی تی جون خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 22 بهمن 1393 08:04 ب.ظ
سلام دوست خوبم خانم کجایی انقدر کم پیدا شدی.
ممنون بابت غذای خوشمزه ات نوش جان
عزیزم خواهشا تو این روزای سرد آموزش،کولی بیج کشتا و کشتا روبزار من خیلی وقته منتظرم و سومین باره تقاضا میکنم .البته میدونم سرت شلوغه و وقت میخواد ..ممنون میشم عزیزم ...البته یه روش خودم میپزم اما به نظرم مال رامسر متفاوته...و من باز منتظر می مونم. بر قرار باشی.
مریم آخوندی سلام سیمین جون
دخترا امتحان داشتن و کارای وب رو دخترم انجام می ده و درس داشت برای یه مدت دیگه نشد که آپ کنم از این به بعد دیگه آپم
ببخشید از این که بدقولی کردم خیلی دلم می خواست واسه این هفته درست کنم اما انقد بدجوری سرما خوردم که نمی تونم برم بیرون وسایلش رو بگیرم ایشاله سعی می کنم خیلی زود درست کنم و شرمنده شما نشم از این که بدقولی کردم خیلی معذرت می خام
چهارشنبه 22 بهمن 1393 01:29 ب.ظ
به به ابگوشت واقعا عالیه خوشمزه و خوشرنگ ممنون
منم اپم
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی خیلی ممنونم عزیزم به روی چشم
چهارشنبه 22 بهمن 1393 08:58 ق.ظ
واااااااااااااای چقد باسلیقه
منکه حسسسسابی لذت بردم
من موقع خیسوندن حبوبات و موقع پخت آبگوشت کمی عرق زیره هم توش میریزم که نفخش گرفته بشه
منم مثل شما نمک رو همیشه آخرین لحظه اضافه میکنم چون اینجوری پروتئین گوشت کاملن حفظ میشه و سرشار از خاصیته
خیلی عالی بود مامان مریم گلم
مریم آخوندی سلام مریم جون خیلی ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم که خوشت اومد گلم
ولی زیره برای کسایی که ناراحتی قلبی و فشارخون بالا دارن خوب نیست
سه شنبه 21 بهمن 1393 07:35 ب.ظ
سلام عزیز.به به.چه با صفا.نوش جونتون.منم از آبگوشتا و نون سنگک میخوام
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم گلم قابل شما رو نداره
سه شنبه 21 بهمن 1393 01:43 ب.ظ
وایییییییی عالی.البته من دنبه دوست ندارم.ولی الان گرسنه مه دلم میخواد دو لوپی اون ابگوشت خوشرنگو خوشمزه رو بخورم.
مریم آخوندی سلام افسانه جون خیلی ممنونم عزیزم
دنبه توی غذا آب میشه و چیزی نمی مونه
قابل شما رو نداره
دوشنبه 20 بهمن 1393 09:34 ب.ظ
سلام
عالی شده نوش جان
مریم آخوندی سلام هستی جون خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 20 بهمن 1393 09:03 ب.ظ
نوش جون همتون
منم توی چند روزیکه هوا سرد شده بود چندبار آبگوشت پختم خیلی چسبید
نوششششششششششششششششششششششش
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
مخصوصن توی هوای سرد خیلی می چسبه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت