تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه نرگسی اسفناج
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

با آموزش یک غذای خیلی خوشمزه و آسان در خدمت شما هستم مخصوصا که الان فصل اسفناج هست و این غذا هم خیلی راحت و سریع آماده می شود امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم برای نرگسی اسفناج :

اسفناج : نیم کیلو

تخم مرغ : ۳ عدد

پیاز : ۱ عدد بزرگ

نمک و زردچوبه و روغن : به میزان لازم

برگ سیر : 150گرم

 

طرز تهیه نرگسی اسفناج :

اسفناج ها را پاک می کنیم  (هم برگ و هم ساقه) بعد آن ها را خوب می شوئیم  و داخل  سبد می ریزیم تا آبش برود . و  اسفناج ها را به صورت درشت خرد می کنیم.

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

اسفناج های خرد شده را داخل قابلمه  می ریزیم و به اندازه یک سوم لیوان آب اضافه می کنیم . روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می گذاریم . (حدود 5 دقیقه ) بعد از پخت حجم اسفناج ها کم می شود . 

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

پیاز را پوست می گیریم و به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم تابه را روی حرارت قرار می دهیم وقتی که داغ شد داخل آن به اندازه یک تا دو قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم . 

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

بعد از 1 تا 2 دقیقه زردچوبه را اضافه می کنیم و پیازها را سرخ می کنیم (7 دقیقه)

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

برگ سیرها را خوب می شوئیم و آن ها را داخل سبد می ریزیم تا آبش برود آن ها را به صورت درشت خرد کرده و تفت می دهیم . می توانید بجای برگ سیر از 4 تا 5 حبه سیر هم استفاده کنید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

پیاز و اسفناج ها را به برگ سیر اضافه می کنیم و آن ها را با هم مخلوط می کنیم

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

و بعد تخم مرغ ها را شکسته و آن ها را در ظرفی می ریزیم و با یک چنگال آن را  به هم می زنیم و روی غذا می ریزیم و در ظرف را  می گذاریم تا تخم مرغ ها پخته شود .

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

بعد از این که تخم مرغ ها پخت نرگسی اسفناج آماده است آن را داخل ظرفی می ریزیم و تزیین می کنیم که من برای تزینش از پیاز داغ و گردو و ماست و هویج و کاهو استفاده کردم .

طرز تهیه نرگسی اسفناج با تزیین

امیدوارم که درست کنید و در کنار خانوادتان لذت ببرید .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه نرگسی اسفناج





نوع مطلب : دیجاب (دسر) شمالی،  غذاهای سریع، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذای سریع، اسفناج، نرگسی اسفناج، تزیین غذا،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 14 اسفند 1393
یکشنبه 17 اسفند 1393 10:02 ق.ظ
چه عالی.چه سلیقه ای
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
جمعه 15 اسفند 1393 10:55 ق.ظ
سلام گلم ....من از غذاهای شمالی خیلی خوشم میاد.وبلاگتون پرباره.ممنون ازپستاتون.به منم سری بزنین اگه دوست داشتین تبادل لینک کنبم.
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی خوشحالم که از مطالب وب خوشتون میاد چشم حتمن عزیزم
جمعه 15 اسفند 1393 02:49 ق.ظ
سلااااام عزیزم دستت درد نکنه
الان دیدم کولی بیج کشتا رو محبت کردی زیر همون پست واست پیام گذاشتم سپاسگزارم سبز باشی و بر قرار
مریم آخوندی سلام سیمین جون
خیلی ممنونم عزیزم
پنجشنبه 14 اسفند 1393 10:00 ب.ظ
ممنونم دوست عزیز واقعا این غذا رو خیلی دوست دارم سعی می کنم با آموزشهای خوبتون درست کنم
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
امیدوارم که خوشتون بیاد
پنجشنبه 14 اسفند 1393 07:46 ب.ظ
نوش جونتون
من فقط یک بار این غذا رو پختم منتهی اینقد خوشگل و با سلیقه تزئینش نکردم
دستت طلا
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
نظر لطفته گلم تزیین های شما برای غذا خیلی قشنگه من تزیین هاتون خیلی دوست دارم
پنجشنبه 14 اسفند 1393 06:36 ب.ظ
خوشمزه به نظر میرسه، فک کنم توش آب ناج برزی خوشمزه ترم بشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
آره فکر کنم با نارنج خیلی خوشمزه تر میشه دفعه دیگه درست کردم حتمن از نارنج استفاده می کنم
پنجشنبه 14 اسفند 1393 06:22 ب.ظ
ممنون خوش مزه بنظر میاد
البته من فقط خوردنش رو بلدم
مریم آخوندی خیلی خوبه که خوشتون میاد
بچه ها همین که یه غذایی رو دوست داشته باشن و بخورن مامان ها خیلی خوشحال میشن البته درست کردنش کاری نداره و راحته
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت