تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه بورانی اسفناج
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

بورانی اسفناج

با آموزش بورانی اسفناج که یک دسر ساده و مقویه در خدمت شما هستم . بورانی اسفناج را می توان به دو صورت درست کرد که بعد از این که اسفناج ها را می پزیم وقتی که داغ است با گوشت کوب آن را له کرد که به این شکل اسفناج ها درشت تر هستند و در روش دوم که اسفناج ها را به صورت پوره در آورد اسفناج ها را با مولینکس میکسش می کنیم که من روش دوم را درست کردم که راحت تر و آسانتر است  امیدوارم که از این آموزش را دوست داشته باشید

مواد لازم بورانی اسفناج :

اسفناج : نیم کیلو

ماست : یک لیوان

برگ سیر : 4 تا 5

نمک : به مقدار لازم

 در صورت نداشتن برگ سیر می توانید از 3 حبه سیر استفاده کنید . اگر بوی سیر را دوست ندارید می تونید از نصف قاشق چایخوری نعنا خشک شده استفاده کنید .

طرز تهیه بورانی اسفناج :

ابتدا اسفناج ها و برگ سیرها را خوب می شوئیم و آن ها را داخل سبد می ریزیم که آبش برود . 

طرزتهیه بورانی اسفناج

اسفناج ها را به همراه برگ سیر داخل یک ظرف می ریزیم به اندازه نصف استکان آب اضافه می کنیم و روی حرارت گاز قرار می دهیم تا بپزد (10 دقیقه) اسفناج ها بعد از پختن حجمش کم می شود بعد اجازه می دهیم تا اسفناج ها و برگ سیر سرد شود


طرزتهیه بورانی اسفناج

بعد اسفناج ها و برگ سیر را مولینکس می کنیم تا به شکل پوره درآید


طرزتهیه بورانی اسفناج

در داخل ظرفی ماست را می ریزیم و اسفناج ها و برگ سیر پوره شده را اضافه می کنیم 


طرزتهیه بورانی اسفناج

و آن ها را آرام به هم می زنیم و نمک را اضافه می کنیم 


طرزتهیه بورانی اسفناج

به همین راحتی و سادگی بورانی آماده شد .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه بورانی اسفناج




نوع مطلب : دیجاب (دسر) شمالی،  بورانی،  غذاهای سریع، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، بورانی، اسفناج، بورانی اسفناج، غذای شمالی، غذای سریع،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 21 اسفند 1393
پنجشنبه 28 اسفند 1393 05:12 ب.ظ
سلام مامان مریم عزیز, دستور آشپزیتون فوق العاده است....مرسی همیشه استفاده میکنم
.
.
.
عید واقعی روزی است که قلبی را نشکنیم,دلی را نرنجانیم و آبرویی را نریزیم
امیدوارم هر روز امسالتان عید باشد

نوبهارتان مبارک
مریم آخوندی سلام عزیزم نظر لطفته گلم خیلی خیلی خوشحالم که از آموزش ها خوشت میاد عزیزم
سال نو شما هم مبارک امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید
پنجشنبه 28 اسفند 1393 01:24 ب.ظ
سلام سمیراجونم خیلی خوشحال شدم که به وب من اومدی.منم خیلی دلم برات تنگ شده
وب خیلی خوشگلی دارین.با اجازه لینکتون کردم.
سمیرا سلام عزیزم خواهش می کنم خیلی خوشحالم که از مطالب وبمون خوشت اومد من تو رو لینک می کنم
چهارشنبه 27 اسفند 1393 11:24 ب.ظ
سلام بانو جان ...
همه سالهاتون خوش .
برشما هم مبارک یاشه این سال و همه ایام.
مریم آخوندی سلام مامان اعظم عزیزم خیلی ممنونم سال نو شما هم مبارک امیدوارم سال خوب و خوشی داشته باشید
چهارشنبه 27 اسفند 1393 11:23 ب.ظ
سلام بانو جان ...
همه سالهاتون خوش .
برشما مبارک باشه این سال و همه ایام.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
سال نو شما هم مبارک امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید
دوشنبه 25 اسفند 1393 09:46 ب.ظ
مرسی عزیزم بابت اموزش گلم
مریم آخوندی خیلی ممنونم شایسته جون
دوشنبه 25 اسفند 1393 05:01 ب.ظ
سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم چند تا سوال در مورد اون نون محلی شمال دارم که توش ماست چکیده استفاده کردی بهترین حالتش همون ماست چکیده است یا مشکلی نداره اگر شیر هم بریزیم؟
و اینکه بزارم تو تستر یا میشه توی روغن هم سرخ کرد؟ بهترین حالتش،چیه؟
گر چه تو شمال سر تش بن تش میکنن روی زغال ولی حالا زغال نیست گفتم بدونم اون روغن شاید بشه ممنونم عزیزممممممم
مریم آخوندی سلام سیمین جون
بهتره که از ماست چکیده استفاده بشه بخاطر این که شیر باعث میشه که خشک بشه و حالا من برای ماست چکیده از ماست های معمولی استفاده می کنم و اون رو توی پارچه نخی سفید که دو طرفش رو دوختم می ریزم و اون رو آویزان می کنم که آب ماست از بین بره آب ماست باعث میشه که کیفیت شیرینی پایین بیاد یا می تونی از توری شبیه چای ساز استفاده کنی
بهتره که برای پخت شیرینی از توستر یا فر استفاده بشه اگه بخای اون رو توی روغن درست کنی باید توی روغن فروان سرخ کنی امیدوارم که درست کنی و لذت ببری
یکشنبه 24 اسفند 1393 05:59 ب.ظ
سلام، من عاشق بورانی اسفناجم، اونم با سیر فرااااااااااااااوون، ما یکم فلفل سیاه هم توش میریزیم خوشمزه میشه، تو طب سنتی چون هم طبع ماست و هم طبع اسفناج سرده این بورانی برای ما شمالیها که طبعمون سرده خوب نیست، میگن مصلحش یکم زعفرونه، انشالله که همیشه سالم باشین
مریم آخوندی سلام زهراجون
من هم عاشق بورانی اسفناج هستم . اسفناج و ماست طبعش سرده ولی سیر طبعش گرمه و خنثی کننده هست . امیدوارم شما هم همیشه شاد و سلامت باشید
جمعه 22 اسفند 1393 05:30 ب.ظ
سلام عزیزم . ممنونم که به خواهر کوچولوم سر زدین نظر دادین . همیشه موفق و سرفراز باشین .
مریم آخوندی سلام الناز جون خیلی ممنونم عزیزم خواهش می کنم
امیدوارم که شما و خواهر گلتون همیشه موفق باشید
پنجشنبه 21 اسفند 1393 10:22 ق.ظ
نوش جان
ما هم خیلی دوست داریم الانم تو یخچال دارم که خیلی از خوردنش لذت می برم ولی دیگه آخرشه
شما میل کنید و جای ما رو هم خالی کنید
مریم آخوندی سلام عزیزم
خیلی ممنونم عزیزم نوش جونت گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت