تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)

سِلام خدمت مِی گل دوستان عزیز شِمی سال نو مبارک ببه ایشاله سال خوبی بِدَرید اِمرُ خَنم شِمره یه خَوشمزه دیجاب شمالی شِمِره یاد بَدَم امیدوارم که شِمِره خُش بیه

سلام خدمت دوستان عزیز سال نو شما مبارک باشد انشاء لله سال خوبی داشته باشید امروز قصد دارم به شما دسر خوشمزه شمالی یاد بدهم امیدوارم که شما خوشتون بیاد 

مواد لازم برای زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی) :

زیتون : یک کیلو

مغز گردو آسیاب شده : 200 گرم

رب انار ترش : 2 قاشق غذاخوری

سبزی های معطر (جعفری ، چوچاق ، نعنا، ریحان ، گشنیز ، گلپر) خرد شده یا سائیده شده :  2 تا 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه زیتون پرورده:

زیتون ها را خوب می شوئیم و سپس با هسته گیر هسته آن را درمی آوریم و حالا ما شمالی ها برای درآوردن هسته زیتون ها در نُمککار  خیلی آرام با  سنگ روی زیتون ها را می کوبیم و بعد هسته اش را درمی آورریم (عکس نُمککار را در زیر برای شما گذاشتم) حالا من زیتون پرورده را در نُمککار درست کردم 

طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)

مغز گردوها را آسیاب می کنیم یا در نُمککار آن ها را می ساوئیم .

طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)

بعد رب انار ،‌سبزی های معطر و گلپر را به مغز گردوهای آسیاب شده اضافه می کنیم .

طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)
بعد زیتون ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم مخلوط می کنیم به همین راحتی زیتون پروده آمادست 

طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)

نکته :

1 . برای نگهداری زیتون پروده آن ها را در ظرف دربسته ای بریزید و در یخچال قرار دهید زیتون پرورده ها را می توانید به مدت 10 تا 15 روز داخل یخچال نگه داشت .

2 . در صورت نداشتن سبزی چوچاق (سبزی که مخصوص شماله) از نعنا استفاده کنید .

3 . می توانید به جای رب انار ترش از آب انار ترش و دانه انار هم استفاده کنید و هم می توانید نصف قاشق رب انار ترش و نصف قاشق از رب انار شیرین استفاده کنید .
4 . در صورت تمایل می توانید از برگ سیر یا سیر استفاده کنید.

5 . امیدوارم که از این دسر یا دیجاب شمالی خوشتان آمده باشد در زبان شمالی به دسری که همراه ناهار یا غذا خورده می شود دیجاب می گویند .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرز تهیه زیتون پرورده (دیجاب / دسر شمالی)





نوع مطلب : غذاهای شمالی، دیجاب (دسر) شمالی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذای شمالی، دیجاب / دسر شمالی، زیتون پرورده،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 6 فروردین 1394
یکشنبه 4 مهر 1395 09:43 ب.ظ
جالب و راحت.فکر نمیکردم به این راحتی درست بشه.از زیتون شورای بدون هسته که سوپریها دارن میشه استفاده کرد؟
مریم آخوندی آره اتفاقا اگه اون ها را تهیه کنید هم خیلی بهتره
دوشنبه 17 فروردین 1394 11:21 ق.ظ
وااااااای دیوونه ی زیتون پروردم
مریم آخوندی من هم خیلی زیتون پرورده دوست دارم خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم
شنبه 15 فروردین 1394 02:24 ق.ظ
سلاااااااام
وای بانو چیکار کردی عاشق این آموزشهاتم دیگه چه خوب که pdf گذاشتی کاش تمام غذاهات فایل pdf هم داشت آخه گاهی،جایی هستیم نت نیست دیگه نمیشه استفاده برد خلاصه خواهر همیشه سالم شاد باشی
مریم آخوندی سلام سیمین جون خیلی ممنونم عزیزم
این هفته یه خورده کار دارم ولی ایشاله از هفته بعد سعی می کنم تمام آموزش ها فایل pdf شو رو بذارم
یکشنبه 9 فروردین 1394 11:42 ب.ظ
نوش جونتون.چه جالبه.فکر کنم مقوی باشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم آره خیلی خوشمزه و مقویه
جمعه 7 فروردین 1394 04:24 ب.ظ
شما سیر نمیریزین تو زیتون پرورده؟ همه خوشمزگی زیتون پرورده به سیرشه
مریم آخوندی سیر سیلقه ای و بستگی به مزاج داره
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت