تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

آموزش امروز ما آموزش دلمه بادمجان و گوجه و فلفل دلمه سبز است که یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب و سنتی است امیدوارم این آموزش مورد پسند شما قرار بگیرد .

مواد لازم دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه 

پیاز رنده شده درشت3 عدد متوسط

لپه پخته شده : 1 لیوان

برنج آبکش شده پخته : 1 لیوان

گوشت چرخ شده : 250 گرم

سبزی معطر (مرزه ،‌ ترخون ، ریحان ، نعنا ، جعفری ،‌تره خرد شده ): 1 لیوان

نمک ،‌فلفل ،‌زردچوبه ، روغن : به میزان لازم

بادمجان دلمه ای:  2 عدد

گوجه فرنگی سفت :  2 عدد

فلفل سبز : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری پر

 

طرزتهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه :

پیاز را با روغن و زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم و کمی آن  را تفت می دهیم تا سرخ شود ،‌ گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم وقتی که پخت و سرخ شد حرارت را خاموش می کنیم اجازه می دهیم تا کمی سرد شود .

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

لپه پخته و برنج پخته شده

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

و سبزی و ادویه و نمک را به پیاز و گوشت اضافه می کنیم و بعد مخلوط می کنیم .

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

داخل فلفل دلمه های سبز ،‌بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را خالی می کنیم و مواد را داخل بادمجان ، فلفل و گوجه میریزیم .

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

برای سس دلمه

 پیاز رنده شده ریز را با کمی روغن تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد 1 لیوان آب اضافه می کنیم و چند جوش که خورد ادویه و مقداری خیلی کم نمک و یک قاشق آبلیمو اضافه می کنیم و بادمجان ،‌گوجه ، فلفل دلمه پر شده را با دقت کامل داخل ظرف قرار می دهیم و وقتی که احساس کردید غذا آماده است آن را خاموش می کنیم و مواظب باشید فلفل ، بادمجان، ‌گوجه له نشود . حرارت گاز زیاد نباشد چون امکان دارد مواد له شود . 

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل سبز و گوجه

نوش جانتان





نوع مطلب : دلمه ،‌شکم پر، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، دلمه / شکم پر، بادمجان، فلفل سبز، گوجه فرنگی،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394 04:30 ب.ظ
به به !!!
امروز این غذا رو درست کردم فقط بنا به ذائقه مون سبزی و لپه شو حذف کردم.خییییلی خوشششششمزه شده
جای شما سبز
ممنون از آموزش خوبتون
مریم آخوندی سلام مریم جون عزیزم خیلی ممنونم
ایشاله خیلی زود آموزش یه دونه دلمه رو میذارم که با ذرت درست میشه
جمعه 11 اردیبهشت 1394 09:22 ب.ظ
سلام عالیه منم که عاشق دلمه دهنمون اب افتاد
مریم آخوندی سلام پریساجون خیلی ممنونم گلم
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 11:32 ق.ظ
چه خوشگلن
مریم آخوندی خیلی ممنونم زهرا جون
دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 10:12 ب.ظ
به به دلمه...من عاشق دلمه ام خیلی خوشمزه است مخصوصا اگه دلمه فلفل دلمه ایم کنارش باشه دیگه معرکه است .نوش جونتون.
مریم آخوندی خیلی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت