تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی


من برای فصل بهار و تابستان بیشتر برای شام غذاهای حاضری و یا غذاهای سبک درست می کنم و آموزش امروز ما هم سیب زمینی تنوری که من برای شام درست کردم البته می توانید آن را برای عصرانه هم درست کنید امیدوارم از این آموزش خوشتون بیاد

مواد لازم سیب زمینی تنوری در فر برقی  :

سیب زمینی : 5 عدد

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : 3 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده : 5 تا 6 برگ

 

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی :

سیب زمینی ها را با یه اسکاج ظرفشویی زیر شیر آب خوب می شوئیم با یک چنگال روی سیب زمینی ها را چند بار می زنیم کف سینی فر را مقدار خیلی کمی روغن می زنیم به اندازه 2 تا 3 قطره (من از روغن زیتون استفاده کردم شما هم اگر دوست داشتید می توانید از روغن زیتون استفاده کنید)

با درجه حرارت 200 و درجه حرارت بالا و پایین و فن را هم روشن می کنیم و آن را داخل توستر قرار می دهیم (نیم ساعت) بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها را برمی گردانیم و دوباره نیم ساعت دیگر می گذاریم که بپزد با یک خلال دندان تست می کنیم اگر سیب زمینی ها پخت آن را برمی داریم اگر دیدید که سیب زمینی ها پخته نشده می توانید دوباره زمان بدهید که بپزد فقط مواظب باشید که نسوزد

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی

و بعد سیب زمینی ها را برمی داریم و از سمت راست همین طوری در عکس می بینید به شکل کج برش می دهیم، کف سینی را روغن می زنیم (یک قاشق غذاخوری) و با برس روی سیب زمینی ها و داخل آن را روغن زیتون می زنیم (کلا یک قاشق غذاخوری) 5 دقیقه آن را در فر می گذاریم

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی

بعد از آن داخل هر کدام از سیب زمینی ها مقداری پنیر پیتزا و پیازچه می ریزیم و روی سیب زمینی ها هم پنیر پیتزا می ریزیم ( من از پنیر پیتزا خیلی کم استفاده کردم اگر شما دوست داشتید می توانید از پنیر پیتزا بیشتری استفاده کنید) می توانید برای خوش طعم شدن از جعفری خشک شده هم استفاده کنید آن را به مدت 10 دقیقه در توستر قرار می دهیم .

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی

اینم از نمای نزدیک

طرزتهیه سیب زمینی تنوری در فر برقی

امیدوارم این آموزش را دوست داشته باشید .




نوع مطلب : دلمه ،‌شکم پر، 
برچسب ها : آموزش آَپزی، دلمه / شکم پر، سیب زمینی، تنوری، سیب زمینی تنوری، تزیین سیب زمینی،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 20 اردیبهشت 1394
سه شنبه 6 مهر 1395 09:28 ب.ظ
سلام ببخشیدنمک داخل این غذا استفاده نمیشه؟
سمانه نوائیان سلام عزیزم اونجایی که سیب زمینی ها را بعد از پخت برش میدیم همراه با روغن زیتون مقداری نمک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و به بورس به سیب زمینی ها می زنیم (فقط مقدار نمک کم باشه)
پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 12:56 ق.ظ
سلام عزیزم دستتون درد،نکنه عالییییی مثل همیشه
مریم آخوندی سلام سیمین جون خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 10:55 ق.ظ
واااااااااای دهنم آب افتاد
بسیار خوشمزه به نظر میرسه
ان شالله باید همین روزا امتحانش کنم و درست کنم
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون امیدوارم که خوشت بیاد عزیزم
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 10:48 ق.ظ
سلام ممنونم از توجهتون ب پیغامم
نه عزیزم این مث کیکه که تو قابلمه میزارن رو چراغ معمولا میپزن
مریم آخوندی سلام فاطمه جون خواهش می کنم عزیزم
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید که مواد اولیه اش چیه
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 07:13 ب.ظ
با پوست میخورینش؟
خدا امواتتو بیامرزه من همیشه مشکل شام پختن دارم، یه شامی که هم سبک باشه هم متفاوت، حالا اینو امتحان میکنم اگه همسری خوشش اومد از این به بعد اینو هم میذارم تو لیست شام
مریم آخوندی موقع خوردن پوستش رو برمی داریم
خیلی ممنونم عزیزم حالا قصد دارم از این به بعد یه خورده واسه شام سالادها و غذاهای سبک رو یاد بدم امیدوارم که خوشتون بیاد
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 05:57 ب.ظ
سلام تازه فهمیدم چقد غذاهای ما شرق گیلانیابا شما شبیه همه
شما تا حالا اسم کلان یه نوع نونی ک مث کیکه رو شنیدین .ممنون میشم اگه میدونین چیه دستورشو بزارین
با ارزوی شادی و سلامتی برای شما
مریم آخوندی سلام فاطمه جون خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم
رامسر بین 2 استان مازندران و گیلان قرار داره و بخاطر همین تا حدودی فرهنگ هر دو تا استان رو داره
فاطمه جون میشه یه خورده بیشتر توضیحی بدهی عزیزم چون لهچه ها و گویش های هر قسمت یه خورده فرق می کنه اما اونجا که گفتی که کیکی که شبیه نون ما توی زبان شمالی رامسری یه نونی داریم که میگم کلوبیج کشتا که آموزش رو http://baraneghasedak.ir/post/225 این قسمت گذاشتم نمیدونم آیا منظورتون این نونه
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 09:55 ق.ظ
عالی مثل همیشه
مریم آخوندی نظر لطفته گلم
یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 08:17 ب.ظ
مرسسسسسسسی
این از اون تنبلونه ای هاس که من دوس میدارم
مریم آخوندی خیلی ممنونم مینو جون خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت