تبلیغات
باران قاصدک - طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال

 
الان فصل بهاره و فصل شکوفه های بهارنارنج و پرتقال این فصل رامسر شبیه بهشت می ماند و واقعا خیلی قشنگ و رویایی شده  یکی از مرباهای خوشمزه شمالی که با آمدن بهار بین ما شمالی ها رایج هست و طرفداران خیلی زیادی دارد مربای شکوفه بهارنارنج یا مربای پرتقال هست آموزش امروز ما در مورد پخت شکوفه های بهارنارنج و پرتقال می باشد.

مواد لازم برای پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال :

شکوفه : نیم کیلو

آب : به میزان لازم

طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال :

شکوفه های بهارنارنج یا پرتقال را تمیز می کنیم 


طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال

و یک بار آن را می شوئیم و من از شکوفه های پرتقال استفاده کردم البته نحوه پخت آن با بهارنارنج فرقی ندارد و شکوفه ها را در ظرفی میریزیم و داخل آن آب سرد میریزیم و  7 تا 8 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد و بعد آن را می شوئیم شکوفه ها را داخل آبکش می ریزیم تا آبش برود . 


طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و شکوفه ها را داخل آن می ریزیم و به آن آب سرد را اضافه میکنیم (تقریباً 4 تا 5 لیوان)


طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال

آن را روی حرارت کم قرار می دهیم که کم کم بپزد تقریباً 2 تا 3 ساعت طول می کشد وقتی که احساس کردید پخت آن را داخل آبکش می ریزیم تا آبش برود و سرد شود .

طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال

چند نکته در مورد پخت شکوفه های بهارنارنج یا شکوفه های پرتقال :

1 . برای پخت مربای شکوفه بهارنارنج یا پرتقال بعد از این که پخت و سرد شد برای این که مربای خوبی شود آن را بسته بندی کنید و 20 تا 30 روز آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد از 20 تا 30 روز با آن مربا درست کنید.

2 . هیچ وقت از شکوفه های نارنگی یا لیمو برای پخت مربا استفاده نکنید چون باعث تلخی مربا می شود .

3 . پخت شکوفه های پرتقال با نارنج فرقی نمی کند شکوفه های نارنج کمی گلبرگ هایش درازتر ولی در پرتقال شکوفه های آن بیشتر پهن است .

4 . ساعت پخت شکوفه ها با هم فرق دارد و ممکن است بعضی وقت ها زمان بیشتری ببرد مثلاً پخت شکوفه های پرتقال محلی آسانتر  و راحت تر از شکوفه های پرتقال خونی است .


برای دیدن فایل PDF روی لینک زیر کلیک کنید

طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا شکوفه پرتقال





نوع مطلب : غذاهای شمالی،  مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، مرباها و مارمالادها، شکوفه بهارنارنج، شکوفه پرتقال، پخت شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394
جمعه 1 مرداد 1395 06:48 ب.ظ
سلام خانم آخوندی من تازه با وبلاگتون آشنا شدم خیلی خوبه خسته نباشید من هم اهل رامسر هستم
فکر میکنم همکلاسی هم بودیم به امیددیدار
موفق باشید
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم خیلی خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی خوش اومدی ایشاله همیشه سالم و موفق باشی دوست عزیزم خوشحال میشم بیشتر آشنایی بدید واقعا خیلی خیلی خوشحال شدم همیشه به ما سر بزنید
یکشنبه 15 فروردین 1395 02:23 ب.ظ
ایا این شکوفه های پرتقال تلخ نیستند؟
مریم آخوندی نه عزیزم تلخ نیستند
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 06:49 ق.ظ
سلام
مرسی عزیزم
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت