تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)

با آموزش مربای بهارنارنج یا پرتقال در خدمت شما هستم البته من این مربا را با شکوفه پرتقال پارسال درست کردم و مربای پرتقال پختش با بهارنارنج فرقی ندارد و ما به زبان شمالی به مربای بهارنارنج یا شکوفه پرتقال مربای تی تیه می گویم تِی تِیه به زبان شمالی یعنی شکوفه

مواد لازم مربای پرتقال یا بهارنارنج

شکوفه پخته شده بهار نارنج یا پرتقال : نیم کیلو

شکر : 1/5 کیلو

آب لیمو :‌یک استکان

طرزتهیه مربای شکوفه پرتقال یا بهارنارنج :

در یک ظرف پلاستیکی در دار یک لا شکوفه پخته شده و یک لا شکر می ریزیم و این کار را تا آخر ادامه می دهیم تا شکوفه و شکر تمام شود و در ظرف را می بندیم و آن را بمدت یک روز (24 ساعت ) در داخل یخچال قرار می دهیم .

طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)

و بعد یک روز آن را از یخچال بیرون می آوریم و در داخل یک ظرف میریزیم و بعد 1 لیوان آب به آن اضافه می کنیم .

طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)

و روی حرارت قرار می دهیم وقتی که چند جوش خورد حرارت را کم می کنیم تا کم کم جوش بخورد و بعد از نیم ساعت آب لیمو را اضافه می کنیم و تا هم خوش رنگ شود و هم شکرک نزند . 

طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)

بعد از 1/5 تا 2 ساعت مقداری از مربا را در نعلبکی یا ظرفی میریزیم و وقتی که سرد شد و اگر از غلظت و قوام مربا خوشمان آمد گاز را خاموش می کنیم .

طرزتهیه مربای شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال (مربای شمالی)

خوب مربای خوشمزه ما آمادست وقتی که سرد شد آن را توی شیشه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و هر وقت که دوست داشتید می توانید از آن استفاده کنید

نکته :

1 .  هرگز قاشق خیس را در مربا قرار ندهید چون باعث می شود که مربا کپک بزند . 

2 . هرگز شکوفه پخته شده را فشار ندهید تا آب آن کاملا گرفته شود چون عطر و طعم  آن از بین می رود . 

3 . طرز پخت شکوفه بهارنارنج یا پرتقال http://baraneghasedak.ir/post/289





نوع مطلب : غذاهای شمالی،  مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذای شمالی، مرباها و مارمالادها، دسر، شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال، مربا شکوفه بهارنارنج / شکوفه پرتقال،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394
جمعه 25 اردیبهشت 1394 11:22 ب.ظ
خیلی خوشمزه به نظر میاد.نوش جونتون
مریم آخوندی آره عزیزم خیلی ممنونم
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 06:13 ب.ظ
وااااااای خوشبحالتون حتما الآن تو کل خونتون عطر بهار نارنج پیچیده! اصلا به نظر من بهار نارنج یعنی زندگی
مریم آخوندی آره عزیزم البته این مربای پرتقال که پارسال من درست کردم و گفتم زودتر بزارم که دوستان درست کنند
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت