تبلیغات
باران قاصدک - مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (مربای شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (یه مربای شمالی)


با آموزش مربای گل گاو زبان مربا خوشمزه و بهاری در خدمت شما هستم این مربا برای کسانی که ناراحتی قلبی دارند خیلی مفید هست به زبان شمالی رامسری (گیلکی) به این مربا مربای اَسَل اَسَلی گفته می شود .

من به اتفاق دوستان هم باشگاهیم که برای اردو به یکی از ییلاق های اطراف شهر رامسر که نمک دره نرسیده به جنت رودبار بود رفیتم و همراه دوستانم بجایی که پر از این گل گاوزبان ها بودیم رفتیم و تصمیم گرفتم که مقداری از این گل گاوزبان ها را بچنیم و با آن ها مربای گل گاوزبان خوشمزه درست کنم .


مواد لازم مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (مربای شمالی)

گل گاو زبان تر و تازه :نیم کیلو

سیب : یک عدد بزرگ

شکر : یک کیلو

آب : بمیزان لازم

 آب لیمو : نصف استکان

طرز تهیه مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (مربای شمالی)

ابتدا گل گاوزبان ها را تمیز می کنیم و بعد آن ها را درشت خرد می کنیم (یا باصطلاح چند بار کارد می زنیم) یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و گل گاوزبان ها را با 1/5  لیوان آب روی حرارت کم قرار می دهیم و سیب را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و هسته های آن را برمی داریم و داخل ظرف قرار می دهیم

مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (یه مربای شمالی)

و در قابلمه را به شکلی که توی عکس می بینبدبه این شکل قرار می دهیم 

مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (یه مربای شمالی)

گل گاوزبان ها که پخته شد (20 تا 30 دقیقه) یعنی وقتی چند تا را امتحان می کنیم و زیر دندان می گذاریم صدا ندهد و از این مرحله به بعد دیگر لازم نیست که در ظرف را قرار دهیم . بعد شکر را اضافه می کنیم تا کم کم مربا قوام بیاد و این مربا تقریبا 40 تا 45 دقیقه طول می کشد(10 دقیقه آخر آب لیمو را بریزید)

مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (یه مربای شمالی)

وقتی که سرد شد آن را در ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم این مربای خوشمزه خیلی خاصیت دارد و زمان مناسب برای درست کردن این مربا فصل بهار است .

نکته :

1 . علت استفاده کردن سیب در مربا ، در میوه هایی مثل سیب ، گلابی ، و بیشتر میوه های گوشتی موادی به نام پکتین وجود دارد که مربا را بشکل ژله ای درمی آورد . 

2 . استفاده از آب لیمو باعث می شود که فشار خون بالا نرود و هم مربا شکرک نزند .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

مربای گل گاو زبان به روش اول / مربای اَسل اَسلی (مربای شمالی)





نوع مطلب : غذاهای شمالی،  مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، مرباها و مارمالادها، گل گاو زبان، اَسل اَسلی، مربای گل گاو زبان،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 7 خرداد 1394
شنبه 17 مرداد 1394 03:59 ب.ظ
چه جالب ندیده بودم تاحالا
مریم آخوندی سولماز جون خیلی خوشحالم که خوشت اومد
سه شنبه 12 خرداد 1394 11:26 ق.ظ
عطرش تند نیست؟ فشار خونو بالا نمیبره؟
مریم آخوندی عطرش زیاد تند نیست خوب شد یادم آوردی من آب لیمو رو ننوشتم به اندازه ای که من برای مربای گل گاوزبان گفتم به اندازه نصف استکان آب لیمو اضافه کن و آب لیمو باعث میشه که فشار بالا نره و هم مربا شکرک نزه
اگه میخای گل گاو زبان رو بعنوان دم نوش استفاه کنی از یک لیمو عمانی رو به چهار قسمت تقسیم کن و یک قسمتش رو داخل گل گاو زبان موقع دم کشیدن بریز (یک چهارم لیمو عمانی برای 15 دونه گل گاوزبان) و یا می تونی داخل استکان 4 تا 5 قطره آب لیمو بریزی که اینطوری فشار خون بالا نمیره
سه شنبه 12 خرداد 1394 10:19 ق.ظ
صبحدم پیک مسیحا دم جانان آمد
گفت برخیز که آرام دل و جان آمد
سحر از پرده نشینان حریم خلوت
نغمه برخاست که شاهنشه خوبان آمد
عاشقان را رسد این طرفه بشارت زسروش
که سحرگاه شب نیمه شعبان آمد
عیدتان مبارک
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون عید شما هم مبارک
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت