تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه هلیم گندم
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرزتهیه هلیم گندم

سلام خدمت دوستان گل و نازنینم

آموزش امروز ما هلیم گندمه که یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ماه رمضونه و یکی از معروف‌ترین غذاهای سنتی ایرانیه امیدوارم که از این آموزش خوشتون بیاد

 مواد لازم برای هلیم گندم :

گندم پوست کننده : 2  لیوان   

گوشت گوسفندی یا مرغ یا بوقلمون : 350 گرم

آب گوشت : 2 لیوان 

آب : بمیزان لازم

پیاز : 1 عدد کوچک

نمک :یک قاشق چایخوری


طرزتهیه هلیم گندم :

برای درست کردن هلیم گندم از گندم پوست کنده استفاده می کنیم

طرزتهیه حلیم گندم

از شب قبل گندم ها را پاک می کنیم و می شوئیم و آن ها را خیس می کنیم  (تقریبا 8 تا 10 ساعت) بعد از خیس خوردن گندم ها آب گندم ها را خالی می کنیم و آن را در ظرف می ریزیم

طرزتهیه حلیم گندم

  در ظرف آب می ریزیم و مقدار آب بقدری باشد که روی گندم ها را بگیرد

طرزتهیه حلیم گندم

و وقتی که جوش آمد درجه حرارت گاز را کم می کنیم و هر چند دقیقه گندم ها را هم می زنیم که ته نگیرد

طرزتهیه حلیم گندم

گندم ها را می گذاریم که بپزد و در این فاصله می رویم سراغ  گوشت من از گوشت بوقلمون استفاده کردم (قسمت گردن) گوشت را در ظرف قرار می دهیم و در آن آب میریزیم مقدار آب بقدری باشد که روی گوشت رو بگیرد (2 تا 3 لیوان) وقتی که جوش آمد درجه حرارت گاز را کم می کنیم و یک پیاز کوچکی که داشتیم را پوست می گیریم و آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و داخل ظرف می ریزیم وقتی که پخت می گذاریم که سرد شود و بعد آن را ریش ریش می کنیم می توانید برای پخت هلیم از گوشت گوسفند یا مرغ هم استفاده کنید و در 5 دقیقه آخر نمک را  اضافه کنید

پخت گندم ها تقریبا 2 تا 3 ساعت زمان طول می کشد که البته این به نوع گندمی که انتخاب کردید بستگی دارد و بعد از این که گندم ها پخت

طرزتهیه حلیم گندم

 گندم ها را در غذاساز یا هر وسیله ای دیگری که دارید بریزید و آن ها را کاملاً له کنید و یا می توانید با گوشت کوب آن ها را له کنید

و دوباره گندم های له شده را در ظرف میریزیم و روی گاز قرار می دهیم و وقتی که جوش آمد حرارت را خیلی کم کنید تا کم کم بپزد

طرزتهیه حلیم گندم

بعد گوشت را اضافه می کنیم و هم میزنیم و آب گوشتی را که داشتیم از صافی رد می کنیم و به هلیم اضافه می کنیم 

طرزتهیه حلیم گندم

از این مرحله به بعد هلیم را پشت سر هم می زنیم تا ته نگیرد هر موقع که احساس کردید غلظتش خوب شده هلیمون آمادست (تقریبا نیم ساعت طول می کشد)

طرزتهیه حلیم گندم

هلیم را بعد از این که از روی حرارت گرفتیم ، می گذاریم کمی در داخل ظرف بماند تا خودش را بگیرد و بعد از آن را تزیین می کنیم

من برای تزینش از پودر نارگیل و دارچین و مقداری از گوشت پخته شده استفاده کردم  و می توانید آن را شیرین یا تند استفاده کنید که بستگی به ذائقه خودتان دارد .

برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه هلیم گندم





نوع مطلب : آش ،‌ سوپ ، حلیم ، خوراک ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آش / سوپ / حلیم، گندم، حلیم گندم،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 2 تیر 1394
شنبه 13 تیر 1394 06:57 ب.ظ
خیلی خیلی متشکرم عزیزم
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
یکشنبه 7 تیر 1394 09:51 ق.ظ
اتفاقن منم قبلن فکر میکردم حلیم درسته ولی توی فرهنگ دهخدا و معین که سرچ کردم میگفت هلیم ینی نوعی غذای گوشتی و حلیم ینی بردبار
البته همه میگم حلیم ولی من معتقدم اگه یه چیزی اشتباهه، نباید ما تکرارش کنیم. چون ما که میدونیم اشتباهه!
کلن روی زبان فارسی تعصب خاصی دارم
حالا شما هم که دیگه فهمیدین جریانشو دیگه نباید بگید حلیم
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون من درست کردم هلیم آخه وقتی شما گفتید توی اینترنت سرچ کردم هم حلیم می اومد و هم هلیم
شنبه 6 تیر 1394 11:13 ق.ظ
به به هلیم خوششششششششمزه
باورتون میشه من هلیم رو هم بدون گوشت میخورم؟!!
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم آره گلم چه اشکالی داره خوب
راستی میگن حلیم یا هلیم
شنبه 6 تیر 1394 10:51 ق.ظ
خییییییییییلی ممنونم , عالیییییییییییییییییی بود
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم که خوشتون اومد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت