تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه نودل با قارچ و ماهی قزل آلا
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرزتهیه نودل با قارچ و ماهی قزل آلا

نودل : رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی : noodle  ) (به ژاپنی : men  ) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آرد گندم ، آرد گندم سیاه (چاودار )، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک به وجود آمده و بعد به شکل رشته های نازک و دراز درمی آید ، گفته می شود . این محصول نوعی غذای آماده (fast food ) بر پایه غلات ( گندم ) که کلیه خواص گندم را دارد .

موادلازم برای نودل با قارچ و ماهی قزل آلا : 

پیاز : 2 عدد

قارچ : 300 گرم

هویج : 6 عدد

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ماهی قزل آلا : نصف یک عدد

فلفل دلمه سبز : 1 عدد

زردچوبه1 قاشق چایخوری

نودل : 2 بسته

نمک : بمقدار لازم


این مقدار برای 3 نفر است


طرزتهیه نودل با قارچ و ماهی قزل آلا :

پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و تابه را داغ می کنیم و به اندازه دو قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و به اندازه یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم (3 دقیقه)


قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ( 10 دقیقه)


رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم (6 تا 7 دقیقه)


و بعد ماهی قزل آلا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم (1 دقیقه) و نمک را اضافه می کنیم


هویج ها را پوست می گیریم و آن ها را می پزیم و به صورت خلالی بزرگ خرد می کنیم و به مایه نودل اضافه می کنیم و هم می زنیم


فلفل دلمه ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم و مایه نودل را از روی حرارت برمی داریم (1 دقیقه)


داخل یک ظرف آب می ریزیم و می گذاریم که جوش بیاید بعد از این که جوش آمد نودل ها را داخل آب جوش می ریزیم


و بعد از 3 تا 5 دقیقه نودل ها درست می شود می توانید با یک چنگال نودل ها را آرام هم بزنید تا باز شود .


و بعد از 5 دقیقه نودل ها را آبکش می کنیم و بعد توی یک ظرف می ریزیم و مایه نودل را وسط نودل قرار می دهیم


امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید .

نکته :

بجای ماهی قزل آلا می توانید از تن ماهی و یا مرغ هم استفاده کنید .


برای دیدن آموزش روی لینک زیر کلیک کنید

طرزتهیه نودل با قارچ و ماهی قزل آلا





نوع مطلب : خوراک دریایی،  غذاهای سریع، ماکارونی ، پاستا ‌، لازانیا ، نودل ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، ماکارانی / پاستا/ لازانیا / نودل، خوراک دریایی، ماهی قزل آلا، قارچ، نودل با قارچ و ماهی قزل آلا، غذای سریع،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 6 تیر 1394
شنبه 13 تیر 1394 11:35 ق.ظ
با سلام و قبولی طاعات
خیلی ممنون از آموزشهای خوبتون - من همیشه به سایت شما سر میزنم از آموزشهای خوبتون استفاده میكنم - التماس دعا
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم نظر لطفتونه نماز و روزه های شما هم قبول باشه التماس دعا دارم خیلی خوشحالم که از آموزش ها خوشتون میاد
جمعه 12 تیر 1394 05:38 ب.ظ
عالی مثل همیشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت