تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه مارمالاد آلبالو
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه مارمالاد آلبالو

آموزش امروز ما مارمالاد آلبالو که برای تزیین بستنی یا کیک خیلی عالیه امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید . 

موادلازم مارمالاد آلبالو :

آلبالو : 1 کلیو

شکر : 1 کیلو

ژله آلبالو : 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مارمالاد آلبالو :

ابتدا آلبالوها را خوب می شوئیم و در یک آبکش میریزیم و بعد هسته آن ها را می گیریم برای جدا کردن هسته آلبالو می توانید از هسته گیر استفاده کنید یا با دو انگشت شست و سبابه از وسط آلبالو به آرامی هسته را فشار دهید به راحتی هسته بیرون می آید و جدا می شود . 

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

یک ظرف پلاستکی در دار را برمی داریم و داخل آن یک لا آلبالو و یک لا شکر میریزیم و در ظرف را می گذاریم و ظرف را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار می دهیم که بماند و آلبالوها آب بیاندازد و بعد از 24 ساعت آلبالوها را از یخچال بیرون می آوریم .

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و آلبالوها را داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا پخته شود و مواظب باشید سرریز نشود تقریبا نیم ساعت که جوش کرد آلبالو و شکر به این حالت درآمد.

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

یک آبکش برمی داریم و زیر آن یک ظرف قرار می دهیم و  آلبالوها را داخل آبکش می ریزیم .

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

آلبالو ها که سرد شد آن ها را داخل غذاساز میریزیم تا کاملاً له شود و بعد با آب آلبالو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. 

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

وقتی که چند جوش خورد ژله آلبالو را اضافه می کنیم (می توانید برای خوشمزه شدن پودر ژله توت فرنگی و ژله آلبالو را با هم مخلوط کنید و اضافه کنید (البته این بستگی به سلیقه شما دارد) ،‌ وقتی طعم آلبالو و توت فرنگی با هم مخلوط شود خیلی خوش طعم و خوش مزه می شود) تقریباً 10 تا 15 دقیقه روی حرارت کم بماند و زود به زود به هم بزنید تا ته نگیرد خوب مارمالاد آلبالو ما آمادست

طرزتهیه مارمالاد آلبالو

نکته :

1 . برای پودر ژله آلبالو و توت فرنگی مقدارش نصف به نصف باشد .

2 . می توانید به جای پودر ژله آلبالو یا توت فرنگی از پودر ژلاتین استفاده کنید .

3 .  ژله به خاطر پکتین که دارد مارمالاد را به صورت ژله ای درمی آورد . 


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه مارمالاد آلبالو





نوع مطلب : مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، مرباها و مارمالادها، آلبالو،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 7 تیر 1394
شنبه 17 مرداد 1394 03:30 ب.ظ
چه خوشرنگ شده
مریم آخوندی
سه شنبه 30 تیر 1394 09:01 ق.ظ
سلام مامان مریم عزیز از اشناییتون خوشحالم ممنونم بهم سر زدین مایلم تبادل لینک داشته باشیم اگه شمام مایل بودید بهم اطلاع بدید لینکتون کنم مرسی
مریم آخوندی سلام الهام جون عزیزم من هم از آشنایتون خیلی خوشحالم با کمال میل من لینکتون کردم
سه شنبه 16 تیر 1394 11:28 ق.ظ
سلام گلم ممنونم خیلی جالب بود
مریم آخوندی سلام شایسته جون خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 15 تیر 1394 11:53 ب.ظ
دست گلتون درد نکنه.ممنون از نکاتی که گفتید
مریم آخوندی خواهش می کنم عزیزم خوشحالم که خوشت اومد
دوشنبه 15 تیر 1394 08:25 ق.ظ
آموزشتون عااااااااااااااالی بود
فعلن آلبالو ها رو گذاشتم تو یخچال تا آب بندازن
فکر کنم مارمالاد محششششری میشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون خیلی خوشحالم که خوشت اومد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت