تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

اِیه شقاقل مُو از بازارهای هفتگی سنتی رامسر هِگیتم اِیه بازار شنبه و سه شنبه روز تشکیل وَکنه مُو اینو از خانومی که هِگیتم بُگتم ایشان از کُجو بَکندی بوگوته مُو اِیشانو از ییلاق تُکو کوه سر جواهرده سِنگ دِل وِچیچَم باراز روز بیَردَم فروش رِه برای مردم و مسافرِشانِ رِه اما اَمی مردم نوُدانُن وِی هَمره چی چُکَنِن مُو وِره قول بَدم که آموزش وِب دل بَنِم حالا شِمره یاد دَنِم تا هَر وقت شقاقل بیدن هِگیرید وِی هَمره شقاقل مربا چُکنین اِیه مربا خاصیت درمانی زیادی دَرَه کسانی که درد مفاصل دَرِن تون وِره چُکنن و هر روز ناشتا موقع بُخورن البته خاصیت های دیگه هَم دَره می گَته کیجای گُونم وی خاصیت بَنه

این شقاقل ها را من از بازارهای هفتگی سنتی رامسر که شنبه و سه شنبه بازار تشکیل می شود از یک خانمی خریدیم از آن خانم پرسیدم که این شقاقل ها را از کجا چیدید گفت : من از لای سنگ های کوه های بلند جواهرده چیدیم و برای فروش برای مردم و مسافران آوردم اما مردم نمی دانند که با آن چی درست کنند من هم به آن خانم قول دادم که آموزش مربای شقاقل را توی وب بذارم و آموزش را برای شما می ذارم که هر وقت دیدید بخرید . با آن ها مربای شقاقل درست کنید این مربا خاصیت درمانی زیادی دارد و برای کسانی که دردهای مفاصل دارند می توانند درست کنند و موقع صبح بخورند و البته خاصیت های دیگری هم دارد که به دختر بزرگم می گم که خاصیت شقاقل را برای شما دوستان خوب در وب قرار بدهد .

مواد لازم برای مربای شقاقل (مربای شمالی) :

شقاقل تر و تازه : 250 گرم

شکر : 1 کیلو

آب لیمو : 4 تا 5 قاشق غذاخوری

لیمو شیرازی : 1 عدد کوچک

 طرز تهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)  :

این از شقاقل ها

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

ابتدا شقاقل ها را خوب می شوئیم . بعد در یک ظرف مناسب آن ها را به مدت 48 ساعت خیس می کنیم (در این ما بین 2 تا 3 بار آب آن را عوض می کنیم )

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

بعد از 48 ساعت شقاقل ها را تمیز می کنیم و با نوک چاقو شقاقل ها را تراش می دهیم و آن ها را تمیز می کنیم .

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

بعد آن ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و شقاقل های خرد شده را داخل آن می ریزم و  4 تا 5 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

وقتی که چند جوش خورد حرارت را کم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا کاملاً پخته شود وقتی که احساس کردید شقاقل ها پخت (تقریباً 1/5  ساعت ) بعد شکر را به آن اضافه می کنیم

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

لیمو را از وسط نصف می کنیم هسته های آن را برمی داریم و به مربا اضافه می کنیم و چون عطر بخصوصی به شقاقل ها می دهد این شیوه را من برای بعضی از مرباها استفاده می کنم چون رنگ و عطر خوبی به مرباها می دهد

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

مربای شقاقل ها باید کم کم جوش بخورد تا قوام بیاید تقریباً ‌1 تا 1/5  ساعت طول می کشد. 10 دقیقه آخر آب لیمو را اضافه می کنیم . تا مربای ما شکرک نزند.

طرزتهیه مربای شقاقل (مربای شمالی)

خوب مربای ما آماده است امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.





نوع مطلب : غذاهای شمالی،  مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، مرباها و مارمالادها، شقاقل، مربای شقاقل،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 24 مرداد 1394
دوشنبه 5 بهمن 1394 01:59 ب.ظ
سلام خانمی
شقاقل همون هویچ زرد می باشد یا باهم فرق میکنه
تو شیراز بهش میگن زردک اگه همون باشه
مرباش هم مثل اون درست میشه
من این مربای شقاقل شمال خوردم خیلی خوشمزه بود
مریم آخوندی سلام عزیزم
ما توی شمال به این میگم شقاقل نمی دونم ولی فکر می کنم با زردک فرق می کنه عکس شقاقل رو گذاشتم
دوشنبه 13 مهر 1394 11:38 ب.ظ
خیلی خوشمزست.دست گلتون درد نکنه
پنجشنبه 2 مهر 1394 02:25 ب.ظ
سلام خیلی عالیه راستش من فقط اسمشو شنیده بودم و بس اول فکر کردم زنجبیله بعددیدم نه بابا
مریم آخوندی سلام پریساجون خیلی خوشحالم که خوشت اومد
دوشنبه 16 شهریور 1394 04:13 ب.ظ
سلام ممنون عالی بود برام سوال بود که شقاقل چیه به لطف شمافهمیدم
مریم آخوندی سلام حنانه جون
خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم
دوشنبه 16 شهریور 1394 11:11 ق.ظ
وااااااااااای چقد جالب بود!
اینجا چیزایی میبینم که حتا اسمشم هیچوقت به گوشم نخورده
راستشو بگم اولش فکر کردم شقاقل اون گل های بنفشه که عکسشو گذاشتید (گل کاغذی ها رو نمیگم)
خییییییییییلی خیییییییلی جالب بود
یاد مرباهای چینی افتادم
مریم آخوندی آخه این گل ها رو گذاشتم که یه حس خیلی خوب و قشنگ و هم این که یه تزیین جالبی باشه عزیزم وقتی اون خانومه توی بازار گفت خیلی این شقاقل رو نمی شناسن قول دادم که این آموزش رو بذارم و هم این که می خواهم از این به بعد بیشتر غذاها و میوه ها و جاهای دیدنی رامسر و شمال رو معرفی کنم خیلی خوشحالم که خوشت اومد
یکشنبه 15 شهریور 1394 08:54 ب.ظ
پدربزرگ خدابیامرزم عاشق مربای شقاقل بودن، هروقت میخوریم یادشون می افتیم
دستتونم دردنکنه هم مربا عالیه و هم عکستون خیلی خیلی خوشگله،مخصوصا گل کاغذی که من عاشقشم ،دلم هوای شمال رو کرد،جامونو خالی کنید
مریم آخوندی خدا پدربزرگتون رحمت کنه خواهش می کنم عزیزم اگه اومدید شمال حتما مسیر بیست متری دریا که پر از این گل های کاغذی و گل های دیگست برید
جمعه 13 شهریور 1394 10:51 ب.ظ
سلاااااااام
اقا من عاشق این مربا هستم بچه بودم شمال میرفتیم صبحانه هرروزمون بود هر وقتم برمیگشتیم یه عالمشو میاوردیم اما متاسفانه الان دیگه اون طرفا نمیریم
فک میکردم مربوط به تمام قسمت شمالی ایرانه داداشم ک طرفای گیلان زندگی میکنه از هرکس پرسیدیم هیچکس نمیدونست چیه . کاش تو اصفهان هم بود
مریم آخوندی سلام مینوجون
خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم ایشاله دوباره بیای شمال و از این مرباهای خوشمزه بخوری
پنجشنبه 12 شهریور 1394 06:57 ب.ظ
سلام عزیزم بسیار عالی مث همیشه....مامان مریم جان یه سوال ...این همانی نیست مه با اون ترشی درست میكنند ...خوب نمدونم شاید ما به اون یارلماسی بگیم به زبان گیلكی...روزگار بكامتون به عزیزان سلام برسونید ....
مریم آخوندی سلام تی تی جان عزیزم خیلی ممنونم
نه عزیزم اینا با یارالماسی که بهش سیب زمینی ترش هم میگن فرق داره
چهارشنبه 11 شهریور 1394 11:20 ق.ظ
ممنون از بازدیدتون
مریم آخوندی خواهش می کنم عزیزم
چهارشنبه 11 شهریور 1394 11:20 ق.ظ
مریم آخوندی
سه شنبه 10 شهریور 1394 10:20 ب.ظ
سلاااااااام مامان مریم نازنین
خوبین عزیزدلم؟
به به مربای شقاقل
چقدر دوست دارم
اصلا شمال که میایم کلوچه و مربای شقاقل و بهار نارنج از همه چی مهمتره بگیریم !!
ممنون بابت آموزش عزیزمهربونم
نمیدونم شهر ماهم شقاقل تو بازار پیدا میشه یا نه ؟!
واییییییی دلم خواست
ممنون گل بانو
مریم آخوندی سلام زهراجان عزیزم خیلی ممنونم تو چطوری گلم خیلی خوشحالم که خوشت اومد و از سوغاتی شمال خوشت میاد عزیزم شقاقل بیشتر توی ارتفاعات و مناطق معتدل پیدا میشه
سه شنبه 10 شهریور 1394 10:05 ب.ظ
سلام مامان مریم جون خیلی برام جالب بود من مربای شقاقل دیده بودم ولی هیچ وقت تازهش رو ندیدم راستی شما لیمو رو با پوست میزارید مربا تلخ نمیشه ممنونم از شما كه همیشه جوابمون رو سر صبر میدید
مریم آخوندی سلام سولمازجون عزیزم خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم این لیموی که استفاده کردم لیموی شیرازی و تلخ نمیشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت