تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه مربای توت فرنگی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

با آموزش مربای توت فرنگی در خدمت شما هستم کسانی که توت فرنگی دوست دارند حتماً عاشق مربای توت فرنگی هم هستند. 

مواد لازم برای مربای توت فرنگی :

توت فرنگی : 1 کیلو

شکر : 1 کیلو

آب لیمو : نصف استکان

طرز تهیه مربای توت فرنگی :

ابتدا توت فرنگی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه خیس می کنیم و بعد آن ها را می شوئیم و در یک آبکش می ریزیم و آن ها را تمیز می کنیم. 

طرز تهیه مربای توت فرنگی
 

یک ظرف درب دار انتخاب می کنیم و یک لا توت فرنگی و یک لا شکر می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و به مدت 24 ساعت آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا شکر به خورد توت فرنگی برود این کار باعث می شود که توت فرنگی ها آب بیاندازد . هر چه توت فرنگی ها رسیده تر باشد آبی که از آن خارج می شود بیشتر است .

 
طرز تهیه مربای توت فرنگی

موقع پخت این مربا معمولاً  آب اضافه نمی شود یا اگر هم احساس می کنید آبش یا شکرش کم است می توانید داخل قابلمه مقداری آب و شکر بریزید و وقتی که جوش آمد توت فرنگی ها همراه با آب که در ظرف در دار قرار دادید را در قابلمه بریزید .

طرز تهیه مربای توت فرنگی

زمان پخت این مربا کم است ،‌ در پخت این مربا و سایر مربا در قابلمه را نمی گذاریم . وقتی که چند جوش خورد حرارت را کم می کنیم و آب لبمو را اضافه می کنیم و بعد از نیم ساعت برای تست غلظت مربا ،‌ مقداری از شیره آن را در بشقاب یا نعلبکی ریخته و چند دقیقه می گذاریم تا خنک شود و اگر احساس کردید که غلظت آن خوب است مربا آماده است اگر احساس کردید که خوب نیست بگذارید که چند جوش دیگر بخورد .

طرز تهیه مربای توت فرنگی

امیدوارم که این آموزش مورد پسند شما قرار گرفته باشد .


برای دیدن فایل به صورت PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرز تهیه مربای توت فرنگی





نوع مطلب : مرباها و مارمالادها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، مربا، توت فرنگی، دسر، پیش غذا،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 11 خرداد 1393
سه شنبه 20 خرداد 1393 09:24 ق.ظ
تو عمرم یه بار مربای انجیر درست کردم بعد چند روز شکرک زد.
آبلیمو هم ریختم
دیگه مربا درست نمیکنم
مادر و مادر شوهر پس چیکاره ان
مریم آخوندی شاید شکر زیاد ریخته بودی تو خیلی زرنگ و باهوشی عزیزم
پنجشنبه 15 خرداد 1393 12:20 ب.ظ
من مشهدی هستم از سلیقه شما شمالیها مخصوصا شما رامسری های عزی خیلی شنیدم ، ایول دستتون درد نکنه دهنم آب افتاد
مریم آخوندی سلام ، خیلی ممنون ،‌ ولی همه خانم های ایرانی باسلیقه و کدبانون
چهارشنبه 14 خرداد 1393 10:42 ق.ظ
مریم آخوندی
چهارشنبه 14 خرداد 1393 09:52 ق.ظ
سلام مارجانم
خوبی عزیزم .خاخاخرام خوبند؛ ای بابا این خارکیجات نباشه نمیگی کجارفته ؟ سرسالم داره یانه؟
عزیز من عاشق سه تا مربا هستم ، توت فرنگی ، آلبالو ، تمشک و باورکن تعریف نباشه ازبس این سه تا مربا رو دوس دارم باچشم بسته درست میکنم احتمالاً فقط خودم میتونم بخورم.
خدایش خوشمزه میشههه مارجانم.
در خصوص زمان پختش اگر بخواهیم غلظتش زیاد باشه از زمان جوش به مدت 13 تا 15 دقیقه روی حرارت باشد و اگر کمی رقیق تر باشد مدت 10 دقیقه بعد از جوش اومدن کفایت میکند.
هم خیلی خوشرنگ میشه و هم خوشمزه.
اینکه برای این مرباها آب لیمو رو نمیدونستم.اینبار امتحان میکنم ودرخصوص تمشک یک کم اون هسته هاش دوس ندارم که اونم صاف میکنم وبعد این مراحل.
دستتون درد نکنه .اگر برا آلبالو و تمشک هم تجربه خاصی دارین بفرماین خوشحال میشم یاد بگیرم
مریم آخوندی سلام زهرا جان شیطون و ورجک
چرا میخواستم زودتر از اینا بیام پیشت دیگه نشد عزیزم خوبی چیکار می کنی
خوشحالم که خوشت اومد عزیزم
در مورد زمان پخت مربا باید حرارت گاز کم کنی و آرام آرام مربا درست بشه و من زمانش رو نیم ساعت میذارم
مربای آلبالو چشم حتمن میذارم و مربای تمشک هنوز وقتش نشده هر وقت شد چشم
آب لیمو یا جوهر لیمو برای این که مربا کپک نزه
سه شنبه 13 خرداد 1393 12:22 ق.ظ
مرررسی مامان مریم..خوشمزه ست..عااالی
مریم آخوندی سلام الی جان نظر لطفت عزیزم
دوشنبه 12 خرداد 1393 08:28 ب.ظ
سلام یه مدلشم من میگم امتحان کن همینجور شکر و بریز ولی نزار رو حرارت بزار رو هوای آزاد یه روز بمونه بعد فرداش بزار فریز یخچال هر وقت خواستی استفاده کنی یکی دو ساعت قبل در آر یخش وا شه باعث میشه خیلی طعمش طبیعی و خوشمزه باشه
مریم آخوندی سلام مسی جان ، من این کار رو برای میوه هایی که بخوام توی فریز بذارم تا بعدن استفاده کنم انجام میدم ممنونم عزیزم
دوشنبه 12 خرداد 1393 12:48 ق.ظ
سلام.عالی و بی نظیر بود.ممنون از توضیحات کاملتون.لذت بردم.ان شا الله حتما میدرستم.
مریم آخوندی سلام ، ممنونم عزیزم خوشحالم که خوشتون اومد و مفید واقع شد
یکشنبه 11 خرداد 1393 09:43 ب.ظ
فدای تو دوست کدبانو بشم من
مریم آخوندی خدا نکنه لیلا جون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت