تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

خورشت قیسی که به زبان شمالی (گیلکی) به آن شیرین قاتوق گفته می شود شیرین به این علت که در این خورشت از قیسی استفاده می شده و قاتوق به معنی خورشت است .

مواد لازم برای خورشت قیسی با گوشت بوقلمون  :

پیاز متوسط رنده شده درشت :  2 عدد متوسط

بوقلمون خرد شده : 700 گرم

قیسی و آلو بخارا : 350 گرم

رب گوجه : 1/5 قاشق غذاخوری

نمک ،‌دارچین ،‌ زردچوبه ،‌ روغن : به میزان لازم

این مقدار برای 5 نفر است

طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون :

تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم وقتی که تابه داغ شد به اندازه 2 قاشق غذاخوری روغن در آن می ریزیم وقتی که روغن داغ شد پیاز رنده شده را اضافه می کنیم در تابه را می گذاریم تا آرام آرام با حرارت کم بخار پز و سرخ شود و در این مابین در ظرف را برمی داریم و مرتب هم می زنیم تا نسوزد و دوباره در ظرف را قرار می دهیم .

طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

بعد مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم (نصف قاشق مرباخوری) و چند بار هم می زنیم و بوقلمون خرد شده را به آن اضافه می کنیم (برای گوشت بوقلمون می توانید از تمام قسمت های بوقلمون که دوست دارید استفاده کنید) در ظرف را قرار می دهیم تا کم کم سرخ و پخته شود

طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

وقتی که در ظرف می گذارید باعث می شود که گوشت از هم جدا نشود (تقریبا 25 تا 30 طول بکشد) در این زمان مواظب هستیم که غذا نسوزد و آن را هم می زنیم

طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

و رب گوجه را  اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غذای ما خوش رنگ و لعاب شود . بعد از 1 تا 2 دقیقه آلو و قیسی را به آن اضافه می کنیم 3 تا 4 دقیقه با مواد داخل ظرف تفت می دهیم

طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

و بعد 1/5 لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و یک هم می زنیم و در ظرف را می گذاریم تا غذا پخته و جا بیافتد وقتی که احساس کردید که غذای شما آماده است . مثل عکس شده حرارت را خاموش می کنیم .


طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

امیدوارم که از درست کردن و خوردن این غذا با خانواداتان لذت ببرید .

نکته :

1 . گوشت بوقلمون نسبت به گوشت های مرغ محلی زودتر پخته می شود .

2 . زمان پخت این غذا با حرارت مورد نظر من 1/5 ساعت طول می کشد .





نوع مطلب : غذاهای شمالی، خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، خورشت ها، قیسی، گوشت بوقلمون، خورشت قیسی با گوشت بوقلمون، شیرین قاتوق،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 12 آبان 1394
سه شنبه 26 آبان 1394 10:19 ب.ظ
سلام گلم
مثل همیشه فعال و پرکار
خیلی خیلی عالی
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
دوشنبه 18 آبان 1394 12:23 ق.ظ
خیلی عالی و خوشرنگ شده.دستتون طلا
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
یکشنبه 17 آبان 1394 04:01 ب.ظ
حتما خوشمزه است واجب شد امتحانش کنم.مزه اش شیبه خورشت به نیست؟ممنون از آموزش خوبتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم امیدوارم که خوشتون بیاد این خورشت یکی از غذاهایی که در اکثر مهمانی ها و پذیرایی ها ازش استفاده می کنیم مزه اش فکر کنم با خورشت به فرق می کنه
شنبه 16 آبان 1394 12:58 ب.ظ
سلام مامان مریم جون بی نهایت
عالی شده دست گلت درد نکنه
مریم آخوندی سلام مریم جون عزیزم خیلی ممنونم گلم
شنبه 16 آبان 1394 08:59 ق.ظ
سلام وب بسیار مفید و جالبی دارید . با اجازه لینکتون میکنم.
مریم آخوندی سلام عزیزم من هم شما را لینک کردم
جمعه 15 آبان 1394 02:13 ب.ظ
سلام دلم اب افتاد شما را رسما به وبلاگ تازه تاسیسم دعوت میکنم
مریم آخوندی سلام عزیزم ای کاش آدرس وبتون رو میذاشتید
جمعه 15 آبان 1394 01:04 ق.ظ
مریم آخوندی
پنجشنبه 14 آبان 1394 01:55 ب.ظ
سلام عزیزم
مثل همیشه عالیه
راستی من یکبار جایی از این غذا خوردم البته با گوشت مرغ ابش کمتر بود بعد توش کشمش با الو هم داشت فکر کنم ابلیمو هم زده بود یه مزه ملس وخوشمزه خوشحال میشم اگه بلدین اموزشش رو بزارید تا ماهم یاد بگیریم خیلی از مزه اش خوشم اومده بود
مرسی عزیزم از اموزشای خوبتون که بی هیچ چشمداشتی در اختیار ما میزارید
مریم آخوندی سلام سولماز جون عزیزم خیلی ممنونم نظر لطفته عزیزم این خورشت با گوشت مرغ و گوشت گوسفند هم درست میشه توی آموزش قبلی این خورشت را با گوشت مرغ و گوسفند یاد دادم در این آموزش هم خورشت قیسی با گوشت مرغ در فر یاد دادم http://baraneghasedak.ir/post/220
تا جایی که من اطلاع دارم این خورشت مخصوص مهمانی هاست و توی اکثر مهمانی ها این غذا رو درست می کنن راستش رو بخواید جایی ندیدم که توش از کشمش استفاده کنند شاید خلاقیت میزبان بود
چهارشنبه 13 آبان 1394 11:18 ب.ظ
سلام به به من اسمش رو نشنیده بودم ولی عاشق قیسی ام شما هم که حتما دستپخت خوبی داریدنوش جون عالی شده
مریم آخوندی سلام معصومه جان نظر لطفتونه گلم خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم دست پخت مامانت و شما و دوست خوبتون هم حرف نداره
سه شنبه 12 آبان 1394 11:44 ب.ظ
سلام عزیزم.ممنون ازاموزشتون.بازهم طعم بی نظیرقیصی باكوشت سفید.,"
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم نظر لطفتونه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت