تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

شیرینی کاکا کدو حلوائی یکی  از شیرینی های سنتی گیلان است کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است . برای درست کردن شیرینی کاکا روغن زیادی مصرف می شود من با یک روش ابتکاری در آن از روغن کمتری استفاده کردم برای پخت این شیرینی بر روی گاز از شعله پخش کن استفاده کردم و حرارت گاز را خیلی کم کردم و روغن نباید در این شیرین زیاد داغ باشد چون خیلی سریع دور شیرینی می سوزد و لذت چندانی ندارد و شیرینی بوی سوختگی می گیرد امیدوارم درست کنید و از این آموزش لذت ببرید .

مواد لازم برای شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

شکر : نصف لیوان

کدو پخته پوره شده : 1 لیوان

آرد گندم : 1 لیوان

آرد برنج : 1/5 لیوان

تخم مرغ :  3 عدد

ماست : نصف لیوان

بیکنیگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

دارچین :یک قاشق مرباخوری

زردچوبه :نصف قاشق چایخوری

گلاب : 1 قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

 

من با این مقدار 3 تا شیرینی کاکا درست کردم

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی) :

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و آن ها را در ظرف اصلی می ریزیم و آن را با همزن برقی هم می زنیم تا تقریبا به رنگ کرم در آید (تقریبا 1 دقیقه روی درجه کم بگذارید)

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

و بعد شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم وقتی که مقداری شکر در تخم مرغ حل شد کدو پخته شده را اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم (1 دقیقه)

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

و بعد ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم (1 دقیقه)

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

و بعد دارچین و زردچوبه و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم

 قبل از این که با همزن شروع به همزدن مواد کنیم . آرد گندم و آرد برنج و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و 2 تا 3 بار الک می کنیم و به مایه شیرینی اضافه می کنیم (2 تا 3 دقیقه)

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

وقتی مایه شیرینی ما به این شکل درآمد مایه شیرینی ما آمادست و نیم ساعت مایه شیرینی را استراحت می دهیم . روی گاز شعله پخش قرار می دهیم و حرارت گاز را روی خیلی کم می گذاریم و تابه یا ظرف مناسب انتخاب می کنیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم به اندازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن در آن می ریزیم تا کمی داغ شود

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

و به اندزه 2 ملاقه کوچک از مایه شیرینی را داخل تابه می ریزیم

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

و بعد در ظرف را می گذاریم تا با حرارت خیلی کم پخته و زیر آن سرخ شود (حتما حرارت باید کم باشد چون خیلی زود می سوزد) و وقتی که احساس کردید زیر آن سرخ شد

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

آن را برمی گردانیم طرف دیگر آن هم سرخ شود وقتی که هر دو طرف آن سرخ شد آن را برمی داریم خوب شیرینی کاکا ما آمادست .

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

برش شیرینی کاکا

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)





نوع مطلب : غذاهای شمالی، خمیر و نان ها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، کیک و شیرینی و کلوچه و نان ها، غذاهای شمالی، شیرینی کاکا، شیرینی گیلانی، کیک بدون فر،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 25 آبان 1394
چهارشنبه 4 آذر 1394 10:32 ب.ظ
منم عاشق کاکام همیشه درست میکنیم برای شما هم خیلی خوب پخته شده تزیینش هم عالیه
مریم آخوندی خیلی ممنونم معصومه جان خیلی خوشحالم که خوشت اومد تزیین کار دختر کوچیکمه
دوشنبه 2 آذر 1394 07:58 ب.ظ
عاااالی شده عزیزم نوووش جونتون.من یکی که عاشقشم.
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم که خوشت اومد
یکشنبه 1 آذر 1394 07:28 ب.ظ
چه شیرینی جالبی ، پقدر آماده شده ش شبیه پنکیکه

اینکه کدوحلوایی داره هم جالبه

نوش جونتون
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم گلم خیلی خوشحالم که خوشت اومد
پنجشنبه 28 آبان 1394 08:01 ق.ظ
سلام عزیزم...رنگ و لعابش عالیه انگار داخل فر گذاشتی روش ساده ایی بود دست گلت درد نکنه
مریم آخوندی سلام سیتا جان خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 27 آبان 1394 11:45 ب.ظ
سلام گلی.چقدر شیک شده.باید خوشمزه باشه.نوش جان
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم آره مزه اش که خیلی خوشمزست حتما یه بار امتحان کنی
چهارشنبه 27 آبان 1394 10:43 ب.ظ
خیلی خوب شده چه پفی کرده من با اینکه کدو دوست ندارم ولی عاشق این نونم نوش جونتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم سولماز جان
چهارشنبه 27 آبان 1394 01:26 ب.ظ
سلام عزیز.ممنون ازاموزشتون.دوسوال :1به جای اردبرنج همون اردكندم میشه راستفاده كرد?2حتماحتمابایدازبكینك بودراستفاده كرد?ممنون
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم خوشمزگی شیرینی به آرد برنج آن هست قبلا در این شیرینی از جوش شیرین استفاده میشده و از اونجایی که جوش شیرین مضر هست به جاش از بیکنگ پودر استفاده میشه اگه در شهرهای بزرگ زندگی می کنید می تونید آرد برنج را از فروشگاه تهیه کنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت