تبلیغات
باران قاصدک - آموزش فریز کردن باقلی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی


آموزش امروز ما فریز کردن باقلی است امیدوارم این آموزش مورد پسند شما دوستان عزیز قرار بگیرد

مواد لازم :

باقلا : 2 کیلو

در هنگام خرید دقت کنید باقلی های متوسط یا بزرگ و سرسبز را بخرید پوست باقلی ها را جدا كرده و دانه دانه كنید

 

بعد دانه های باقلی را از وسط با چاقو نصف می کنیم

تمام باقلی ها را از وسط نصف می کنیم

بعد با فشار دادن به گوشه پوست باقلی ها پوست آن به راحتی جدا می شود

در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید (2 لیتر) وقتی که به نقطه جوش رسید یعنی آب آن قل قل نکند بعد همه باقلا را داخل آب می ریزیم و آن را به هم می زنیم حرارت را کم می کنیم


3 تا 4 دقیقه می گذاریم نباید جوش بخورد و و روی سطح قابلمه کف می کند با یک قاشق کف ها را برمی داریم اگر باقلا تر و تازه بود زود برمی داریم .

نباید باقلا پخته شود و بعد باقلی ها را را در آبکش می ریزیم و سریع زیر شیر آب سرد قرار می دهیم و آب می کشیم

این کار باعث می شود که باقلا سرسبز بماند و تغییر رنگ ندهد وقتی آن را در فریزر قرار می دهیم بوی خامی نگیرد وقتی کاملا سرد شد آن را بسته بند می کنیم و در فریزر قرار می دهیم





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 9 خرداد 1395
شنبه 22 خرداد 1395 12:22 ق.ظ
سلام گلی.ممنونم از محبتت.طاعاتتون قبول باشه ان شاالله
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم طاعات و عبادات شما هم قبول
جمعه 14 خرداد 1395 05:53 ب.ظ
تا حالا این مدلی فریز نکرده بودم ممنون که آموزش رو به صورت تصویری گذاشتین
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 10 خرداد 1395 11:26 ق.ظ
عاشق اینجور کارهام. حس زندگی و خوشبختی بهم می ده.
مریم آخوندی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت