تبلیغات
باران قاصدک - مطالب آبان 1393
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه ژله قلمه گوسفند

سلام خدمت دوستای نازنین
آموزش امروز ما طرز تهیه ژله قلمه گوسفند که مخصوصن برای بچه ها که خیلی عالی و خوبه و برای درست کردن سوپ استفاده میشه امیدوارم که از این آموزش هم خوشتون بیاد



ادامه مطلب


نوع مطلب : آش ،‌ سوپ ، حلیم ، خوراک ،  غذای کودک، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذای کودک، سوپ، قلمه گوسفند، ژله،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 30 آبان 1393

با آموزش سوپ کلم قرمز یک سوپ رژیمی در خدمت شما هستم امیدوارم که از این آموزش خوشتون بیاد منتظر نظرهای قشنگ شما هستم


ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای رژیمی، آش ،‌ سوپ ، حلیم ، خوراک ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، سوپ، کلم قرمز، غذای رژیمی،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 29 آبان 1393
درخت انار ترش شمالی

عکس های از درخت انارترش که البته درخت توی حیاط خونمون هست



ادامه مطلب


نوع مطلب : آشنایی با گیاهان شمالی، 
برچسب ها : درخت، انار ترش، شمال، گیاهان شمالی، رامسر،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 آبان 1393
گَمِج / قابلمه گلی

به این قابلمه های خوشگل در زبان شمالی گَمِچ یا قابلمه گلی گفته می شود که زنان کدبانوی شمالی با کمک آن غذاهای خوشمزه ای درست می کنند که یکی از سوغات زیبای شمال است
برای درست کردن غذا در این قابلمه های گلی روی گاز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت گاز باید کم باشد و یک نکته جالب در مورد این قابلمه ها این است که بعد از این که آن را از روی حرارت برمی دارید 10 دقیقه داخل قابلمه قُل قل می کند طوری که  انگار که روی حرارت باشد




نوع مطلب : سوغات شمال، جاذبه های گردشگری شمال ، 
برچسب ها : سوغات، شمال، گَمِچ، قابلمه گلی، سوغات شمال،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 آبان 1393

         چگونه گردو را نگهداری کنیم

گردو بیش از یک سال نباید بماند و کهنه شود زیرا دارای روغن حساس است که در اثر مرور زمان بو می گیرد و اگر خورده شود تولید گلو درد و خارش پوست بدن خواهد کرد . گردو را تا وقتی مصرف نکرده اید نباید پوست بکنید باید در همان پوست چوبی خود محفوظ بماند و هنگام مصرف مغز شود .

غذای مخصوص ایران از گردو

یکی از غذاهای ملی ایران که خارجیان هم آن را چشیده اند و بی اندازه از ان تعریف می کنند فسنجان است که چاشنی آن را رب انار می زنند.  گردو فسنجان هم باید کهنه و باد خورده نباشد والا تولید گلو درد و خارش پوست خواهد کرد .





نوع مطلب : نکات خانه داری، 
برچسب ها : گردو، روش نگهداری،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 27 آبان 1393
سوسنبر / نعنا فلفلی / خَنِش به زبان رامسری / سِرسِم به زبان مازندرانی

سوسنبر یا نعنا فلفلی را به انگلیسی
Mentha piperita و به لاتینی perpermint branduy mirmit می گویند .  

ساقه آن باریک و سبز رنگ یا قرمز است و ارتفاع آن به پنجاه سانتی متر می رسد .



ادامه مطلب


نوع مطلب : آشنایی با گیاهان شمالی، فواید و خواص موادغذایی، 
برچسب ها : سوسنبر، نعنا فلفلی، خَنِش، سِرسِم،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 23 آبان 1393
طرز تهیه شوری زالزالک

با آموزش شوری زالزالک خوشمزه در خدمت شما هستم امیدوارم که این آموزش را دوست داشته باشید 



ادامه مطلب


نوع مطلب : ترشیجات و شور، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، شوری، زالزالک، شوری زالزالک،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 22 آبان 1393

طرز تهیه خورشت به (خورشت پاییزی)

با آموزش یک خورشت پاییزی خوشمزه در خدمت شما هستم من اول فکر می کردم اگر به را توی غذا بریزم زیاد خوشمزه نمی شود گفتم امتحانی درست میکنم فوقش به ها را جدا میکنم ولی وقتی درست کردم دیدم به طعم لپه و مرغ را به خودش گرفته و خیلی خوشمزه شده، شما هم امتحان کنید امیدوارم که از این غذا خوشتون بیاد



ادامه مطلب


نوع مطلب : خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خورشت، به، خورشت به،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 19 آبان 1393


( کل صفحات : 2 )    1   2   


موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت