تبلیغات
باران قاصدک - مطالب آبان 1394
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرز تهیه شیرینی کاکا (شیرینی گیلانی)

شیرینی کاکا کدو حلوائی یکی  از شیرینی های سنتی گیلان است کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است . برای درست کردن شیرینی کاکا روغن زیادی مصرف می شود من با یک روش ابتکاری در آن از روغن کمتری استفاده کردم برای پخت این شیرینی بر روی گاز از شعله پخش کن استفاده کردم و حرارت گاز را خیلی کم کردم و روغن نباید در این شیرین زیاد داغ باشد چون خیلی سریع دور شیرینی می سوزد و لذت چندانی ندارد و شیرینی بوی سوختگی می گیرد امیدوارم درست کنید و از این آموزش لذت ببرید .



ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای شمالی، خمیر و نان ها ، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، کیک و شیرینی و کلوچه و نان ها، غذاهای شمالی، شیرینی کاکا، شیرینی گیلانی، کیک بدون فر،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 25 آبان 1394

روش سرخ کردن ماهی کیلکا با سس گوجه فرنگی و رب آلوچه

کیلکا یکی از ماهیان بومی دریای خزر است که به صورت گروهی زندگی می کند . هر ساله چندین تن از آن صید می شود و کنسرو آن نیز در فروشگاه ها عرضه می گردد . کیلکا ماهی ارزانی است که با وجود ارزانی خوشمزه نیز هست و چون استخوان های آن نیز حین سرخ کردن ترد و قابل خوردن می شود ،‌منبع غنی از کلسیم نیز می تواند باشد و برای رشد کودکان مناسب است .

ادامه مطلب


نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، سس ها، خوراک دریایی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خوراک مرغ / ماهی / اردک / بوقلمون، خوراک دریایی، سس ها، ماهی کیلکا، تزیین ماهی کیلکا،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 24 آبان 1394
طرزتهیه آب انار ترش

برای درست کردن آب انار ترش از انار جنگلی استفاده می شود که مزه خیلی ترشی دارد  این آب انار در بیشتر غذاهای مازندرانی و گیلانی به خصوص در زیتون پرورده استفاده می شود .


ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای شمالی، محصولات خانگی،  رب ها، 
برچسب ها : غذاهای شمالی، رب ها، محصولات خانگی، انار ترش،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 20 آبان 1394
روش سرخ کردن مرغ

در این قسمت روش سرخ کردن مرغ یا بریان کردن مرغ را برای شما قرار دادم امیدوارم که مورد پسند شما دوستان عزیز قرار بگیرد برای تزیین این غذا از سیب زمینی سرخ شده و زیتون و کاهو و هویج و ترشی کلم قرمز استفاده کردم



ادامه مطلب


نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خوراک مرغ/ ماهی / اردک / بوقلمون، سرخ کردن، مرغ، تزیین مرغ،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 20 آبان 1394

طرز تهیه ماست کوزه ای (گُوله ماست)

سِلام مِی دوستان عزیز

اِمرو خَنِم شِمی رِه ماست گُوله دِل یاد بدم ایه ماست محلی رامسر اَندی مُزه دارِه هر کی بُخاردِه لذِت وی دَهن دِل نیشَنه اَنِدی که مُزه دَرِه و اِمُرو شِمره این آموزش یاد دَنِم اگه رامسر بِم مین ایه ماست تونین بازار سنتی قدیمی دِل هِگیرین و از روستاهای اطراف رامسر یا شمال تونین ایه ماست هِگیرین

سلام خدمت دوستان عزیز

امروز می خواهم به شما ماست کوزه را یاد بدهم این ماست محلی رامسر آنقدر خوشمزست که هر کسی که از خوردن آن لذت می برد و امروز می خواهم به شما آموزش آن را یاد بدهم این ماست را می توانید از بازار سنتی قدیمی رامسر و یا از روستاهای اطراف رامسر و شمال بخرید .



ادامه مطلب


نوع مطلب : لبنیات، غذاهای شمالی، دسر، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، لبنیات، دسر، ماست زدن، ماست کوزه ای، گوله ماست،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 18 آبان 1394
طرز تهیه خورشت قیسی با گوشت بوقلمون / شیرین قاتوق (خورشت شمالی)

خورشت قیسی که به زبان شمالی (گیلکی) به آن شیرین قاتوق گفته می شود شیرین به این علت که در این خورشت از قیسی استفاده می شده و قاتوق به معنی خورشت است .



ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای شمالی، خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، خورشت ها، قیسی، گوشت بوقلمون، خورشت قیسی با گوشت بوقلمون، شیرین قاتوق،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 12 آبان 1394
طرز تهیه آب دوکوده کونوس  / آب کُونُوسه / ازگیل آب انداخته / شوری ازگیل

آب دوکوده کُونوس یا آب کُونُوسه که به زبان شمالی به ازگیل آب انداخته شده گفته می شود به این میوه ازگیل جنگلی یا کُندس یا کُونُوس گفته می شود این شوری خوشمزه مخصوص سفره شب یلداست . دوستان رامسری می توانند این میوه را از بازار سنتی هفتگی رامسر تهیه کنند.


ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای شمالی، ترشیجات و شور، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، ترشیجات و شور، کُنُس / کُندس / ازگیل، آب کُنُسه، شوری ازگیل،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 11 آبان 1394

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

سلام خدمت دوستان عزیزم آموزش امروز ما قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند هست من برای تزیین این خورشت قیسی و گوشت مرغ و گوشت گوسفند را روی سیخ چوبی زدم و سس خورشت را داخل ظرف کشیدم و این خورشت قیسی را برای شما دوستان عزیزم به سبک مجلسی درست کردم . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .



ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای شمالی، خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، خورشت ها، قیسی، آلو، گوشت مرغ، گوشت گوسفند،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 9 آبان 1394


( کل صفحات : 2 )    1   2   


موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت